Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Sobota 31. 10. 2020 meniny má Aurélia

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Zdravie
8
Simona M.
29. september 2015, 9:36
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Palmový olej, veľa cukru, maslový tuk? Na to zabudni, pripravme si nutrične hodnotný Kinder mliečny rez plný bielkovín!

Simona M.
29. september 2015, 9:36
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
8
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Nadýchaný slivkový fit koláčik je už dávno zjedený, a tak sme tu s ďalším receptom. Kto by nemiloval Kinder mliečny rez, však? Ten ale obsahuje okrem iného palmový olej, veľa cukru, maslový tuk a o nutrične hodnotnej maškrte sa teda hovoriť nedá. Aj keď je možné pochutiť si na ňom niekedy v rámci kalórií, niet nad maškrtu, ktorá je plná skvelých živín ako vajcia, kokos, tvaroh, a podobne. A práve takýto nutrične hodnotný Kinder mliečny rez si ideme pripraviť. Nielen, že jeden kúsok obsahuje máličko sacharidov, dokonca 2 gramy vlákniny, ale je aj plný bielkovín

 

 

INGREDIENCIE

CESTO

5 vajec

70g kokosu

3 PL kakaa

1 odmerka čokoládového proteínu

2 PL kokosového oleja

6 PL vody

1 PL medu

1 ČL prášku do pečiva

 

PLNKA

400g jemného odtučneného tvarohu

2 PL medu alebo 1 odmerka vanilkového proteínu

vanilková aróma

 

ČOKOLÁDOVÁ POLEVA

1 ČL kokosového oleja

40 g kvalitnej horkej čokolády

 

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

 

POSTUP

Oddelíme si žĺtka od bielkov. Žĺtka vymiešame s medom a pridáme zvyšné suroviny okrem bielkov. Z tých si vyšľaháme tuhý sneh, ktorý jemne vmiešame do žĺtkovej zmesi. Menší plech (32x24cm) si vystelieme papierom na pečenie. Cesto rozotrieme na papier v pomerne tenkej vrstve. Pečieme vo vyhriatej rúre 8 minút na 180 stupňov. 

 

Zatiaľ si pripravíme plnku. Zmiešame tvaroh s troškou vanilkovej arómy a  použijeme proteín alebo osladíme medom.

 

Cesto necháme vychladnúť a rozrežeme ho na dve polovice. Jednu časť cesta natrieme tvarohovou plnkou a prikryjeme ho druhou časťou cesta. Vrch koláča pokvapkáme roztopenou čokoládou. Tú si roztopíme na pare s kokosovým olejom. Pred podávaním necháme koláč stuhnúť v chladničke.

 

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

Nízkosacharidové Kinder mliečne rezy plné bielkovín (Recept)

 

NUTRIČNÉ HODNOTY

(Na 1 kus. Z tohto množstva vyjde 12 menších rezov)

Kalórie: 155

Bielkoviny: 11g

Sacharidy: 6g (z toho vláknina 2g)

Tuky: 10g

 

Ak sa ti príprava podarí, nezabudni na hashtag #fitcult na svojom Instagrame

Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Ohodnoť článok
0
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
NAHOR
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.