Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2024, 18:30
Čas čítania 1:01
Jana Chovancová

CLOSE FRIENDS s Annou Jakab Rakovskou: Na svojom mužovi by som nezmenila nič, niekedy je však príliš pravdovravný

VIDEO LET'S DANCE
Uložiť Uložené
Toto je video iba pre predplatiteľov
môžeš sledovať všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni video cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158474 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

V najnovšej časti Close Friends nám na osobné otázky odpovedala herečka a tanečníčka z Let’s Dance Anna Jakab Rakovská.

Anna vchádza do miestnosti s tajomným pohľadom, no keď si sadne do kresla pred kamerou, na tvári sa jej objaví úsmev. V najnovšej časti Close Friends nám herečka prezradila informácie zo svojho života, o ktorých si možno nevedel.

Na slovenskej scéne jej chýbajú komédie, nie však tie prvoplánové, ale práve s hlbším zmyslom. Zdokumentovať by sa však podľa nej malo aj to, čo sa deje v našej krajine. „Bohužiaľ, materiálu je dosť, poďme sa venovať tomu, čo sa tu deje, investigatívnejšie,“ hovorí vo videu Anna. 

Okrem práce nás zaujímalo aj to, ako to vyzerá u Aničky doma. Zistili sme, čo jej na jej manželovi Robovi Jakabovi najviac vadí. „Môj manžel je hrozne pravdovravný. Niekedy je tá pravda príliš ostro kladená, ale vždy to myslí v dobrom,“ hovorí herečka. Dodáva, že jej muž je super taký, aký je, a určite by na ňom nič nemenila, lebo by to potom nebol on.

Napriek tomu, že o sebe tvrdí, že je temperamentná, po rôznych skúsenostiach vraj sama dobre vie, že pri hádkach je pokojná komunikácia tou správnou cestou. „Určite viem byť aj ‚Talianka‘, ale vážim si veci, nehádžem nimi,“ hovorí s úsmevom. Keď má pocit, že je toho na ňu veľa, spomenie si na svoju kolegyňu Janku Oľhovú, ktorá má šesť detí v domácnosti a popritom rieši prácu.

Odporúčané
Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor) Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor) 3. mája 2024, 9:30

Ktorý slovenský film je podľa nej najväčší prepadák, v čom je Anička podľa svojej mienky najlepším príkladom pre svoje deti a či by sa radšej zatvorila do tmy alebo hrala v erotickom filme, sa dozvieš v bonusovej epizóde pre predplatiteľov Refresher+

Domov
Zdieľať
Diskusia