Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením. Objednaj si jedlo
Aktivuj si predplatné na pol roka zadarmo s ČSOB
25. apríla 2024 o 13:30
Čas čítania 0:49

Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov

Diskutovať
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednaj si jedlo

Chef Tomek varí v podniku Mäso od Romana a znalci bratislavskej gastronómie jeho legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo je to britská kuchyňa a prečo je oveľa bohatšia, než si ľudia myslia.
  • Čo všetko je slovenská kuchyňa a prečo je oveľa bohatšia, než si ľudia myslia.
  • Či niekedy v podniku Mäso od Romana budú pravidelne robiť aj kuracie mäso.
  • V čom robia Slováci chybu pri výrobe oškvarkov.
  • V ktorom jedle Bratislava predbehla Londýn.

Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa a hlavného grilmajstra. Znalci bratislavskej gastronómie však Tomášove legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú a nielen oni si teraz k nim môžu vypočuť aj osobný výklad v Podgaste.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia