Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. apríla 2024 o 13:30
Čas čítania 0:49
Matej Ohrablo Čoje

Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL MÄSO PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Chef Tomek varí v podniku Mäso od Romana a znalci bratislavskej gastronómie jeho legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo je to britská kuchyňa a prečo je oveľa bohatšia, než si ľudia myslia.
  • Čo všetko je slovenská kuchyňa a prečo je oveľa bohatšia, než si ľudia myslia.
  • Či niekedy v podniku Mäso od Romana budú pravidelne robiť aj kuracie mäso.
  • V čom robia Slováci chybu pri výrobe oškvarkov.
  • V ktorom jedle Bratislava predbehla Londýn.

Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa a hlavného grilmajstra. Znalci bratislavskej gastronómie však Tomášove legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú a nielen oni si teraz k nim môžu vypočuť aj osobný výklad v Podgaste.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia