Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Podcasty

Buď informovaný hneď ako sa objaví článok s týmto klúčovým slovom.
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie.
Články témy
Najnovšie
Najčítanejšie
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
pred 4 dňami
Chcel/-a by si ochutnať degustačné menu v Nome, Alchemistovi a ďalších podnikoch, ktoré patria medzi najlepšie reštaurácie sveta? Ak sa ti tento sen tak skoro aj nesplní, poď si o tom vypočuť aspoň Podgast.
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
28. 3. 2024 8:45
Mali sme už niekoľko podgastov o víne so someliérmi, tentoraz vám o tomto magickom nápoji niečo porozpráva človek, ktorý ho vyrába.
Hanychová vraj jedlo požuje a vypľuje. Kontroverzná Češka opäť normalizuje nejesť aj niekoľko dní. Je to choré, odkazujú odborníci
Hanychová vraj jedlo požuje a vypľuje. Kontroverzná Češka opäť normalizuje nejesť aj niekoľko dní. Je to choré, odkazujú odborníci
22. 3. 2024 14:59
Kontroverzia modelky týkajúca sa stravy pokračuje aj v jej podcaste.
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
14. 3. 2024 15:30
Chceli by ste ochutnať jedlo od mladého Slováka, ktorý varil v Kodani v jednej z najlepších reštaurácií na svete? Vypočujte si nový Podgast a zistíte, kde na to bude najbližšia možnosť.
Záhadná skupina vydieračov otrávila tisíce sladkostí kyanidom: prípad, ktorý otriasol Japonskom, zostáva nevyriešený (Podcast)
Záhadná skupina vydieračov otrávila tisíce sladkostí kyanidom: prípad, ktorý otriasol Japonskom, zostáva nevyriešený (Podcast)
5. 3. 2024 19:00
Prípad vydesil verejnosť, a tak rapídne klesli zisky výrobcom cukroviniek.
Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík
Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík
28. 2. 2024 17:00
Dlho sme v Podgaste nemali špeciál o pive. Po pivnom nadšencovi, exvaričovi, blogerovi a výčapníkovi tentoraz k nám do štúdia zavítal šéf združenia výrobcov piva a sladu.
Boris Kollár priznal, že v posteli praktizuje pissing. Prvý sex mal vraj ako 14-ročný a spal už s vyše tisíc ženami
Boris Kollár priznal, že v posteli praktizuje pissing. Prvý sex mal vraj ako 14-ročný a spal už s vyše tisíc ženami
26. 2. 2024 16:40
Bývalý šéf parlamentu otvorene prehovoril o svojom sexuálnom živote aj úchylkách.
Ervín z Banchanu: Predtým než som si otvoril kórejské bistro v Bratislave, predával som v Kórei trdelníky
Ervín z Banchanu: Predtým než som si otvoril kórejské bistro v Bratislave, predával som v Kórei trdelníky
15. 2. 2024 14:05
Nebolo by to skvelé, pochopiť kuchyňu nejakej exotickej krajiny za jedinú hodinu počúvania podcastu? Túto šancu máte teraz.
Patrik Hanzel z Akademie: Na rozdiel od Singapuru na Slovensku by stánok s kuraťom michelinskú hviezdu nikdy nedostal
Patrik Hanzel z Akademie: Na rozdiel od Singapuru na Slovensku by stánok s kuraťom michelinskú hviezdu nikdy nedostal
1. 2. 2024 8:30
Po mesačnej prestávke je tu prvá epizóda piatej sezóny Podgastu a tentoraz začíname silným šéfkuchárskym menom z legendárneho mimobratislavského podniku.
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
21. 12. 2023 14:30
Posledný Podgast tohto roka je tu, opäť ide o vianočný špeciál nahrávaný naživo pred divákmi Vianočnej tržnice, špeciálnej akcie Urban Marketu v Starej tržnici.
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
7. 12. 2023 17:35
Vedeli ste o prvej dáme francúzskeho cukrárstva v Bratislave, že stála aj za známymi táckarňami v nákupných centrách? Je možné, že toho o nej neviete ešte viac.
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
24. 11. 2023 9:00
Čoje sľúbil poriadnu kaviarenskú a kávovú epizódu Podgastu a svoj sľub dodržal. Jeho hosťom je hlavný mozog jednej z najlepších a najobľúbenejších kaviarní v Bratislave.
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
9. 11. 2023 15:00
Dá sa to, že vybudujete legendu medzi bratislavskými burgrárňami a potom to celé zopakujete aj na scéne pizzerií?
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
19. 10. 2023 12:00
Aj medzi variacimi a pečúcimi foodblogermi existuje kategória OG. Láska v hrncoch tvoriaca zaujímavé recepty od roku 2012 spadá do tejto kategórie.
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
5. 10. 2023 9:00
Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.
Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec skritizoval bryndzové halušky, že nechutili tak, ako mali
Táňa a Jano z Inej halušky: Už nám aj cudzinec skritizoval bryndzové halušky, že nechutili tak, ako mali
22. 9. 2023 9:00
Ťažko na Slovensku nájdete dôležitejšie jedlo ako bryndzové halušky, a pritom sme doteraz nemali Podgast, v ktorom by boli hlavnou témou. To sa práve zmenilo.
Nie si v „delulu“? Nová epizóda Love is on the air odhaľuje, ako spoznať delusionship (PODCAST)
Sponzorovaný obsah
Nie si v „delulu“? Nová epizóda Love is on the air odhaľuje, ako spoznať delusionship (PODCAST)
21. 9. 2023 12:00
Ľudia na Tiktoku sa v posledných týždňoch dohadujú, kto z nich zažil viac „delulu“. Ako si na tom ty?
Lucia a Filip z Vegget microfarm: Obhryzené listy na šalátoch a reďkvičkách sú naša známka kvality
Lucia a Filip z Vegget microfarm: Obhryzené listy na šalátoch a reďkvičkách sú naša známka kvality
31. 8. 2023 11:00
Ešte skôr než vám niekto navarí dobré jedlo, niekto iný naň musí vypestovať suroviny. Hosťami najnovšieho Podgastu sú organickí farmári Lucka a Filip.
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
Natacha Pacal: Rastlinnú šľahačku som na francúzskej cukrárskej škole spomenula iba raz
7. 12. 2023 17:35
Vedeli ste o prvej dáme francúzskeho cukrárstva v Bratislave, že stála aj za známymi táckarňami v nákupných centrách? Je možné, že toho o nej neviete ešte viac.
Boris Kollár priznal, že v posteli praktizuje pissing. Prvý sex mal vraj ako 14-ročný a spal už s vyše tisíc ženami
Boris Kollár priznal, že v posteli praktizuje pissing. Prvý sex mal vraj ako 14-ročný a spal už s vyše tisíc ženami
26. 2. 2024 16:40
Bývalý šéf parlamentu otvorene prehovoril o svojom sexuálnom živote aj úchylkách.
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
19. 10. 2023 12:00
Aj medzi variacimi a pečúcimi foodblogermi existuje kategória OG. Láska v hrncoch tvoriaca zaujímavé recepty od roku 2012 spadá do tejto kategórie.
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
21. 12. 2023 14:30
Posledný Podgast tohto roka je tu, opäť ide o vianočný špeciál nahrávaný naživo pred divákmi Vianočnej tržnice, špeciálnej akcie Urban Marketu v Starej tržnici.
Ervín z Banchanu: Predtým než som si otvoril kórejské bistro v Bratislave, predával som v Kórei trdelníky
Ervín z Banchanu: Predtým než som si otvoril kórejské bistro v Bratislave, predával som v Kórei trdelníky
15. 2. 2024 14:05
Nebolo by to skvelé, pochopiť kuchyňu nejakej exotickej krajiny za jedinú hodinu počúvania podcastu? Túto šancu máte teraz.
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
5. 10. 2023 9:00
Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
24. 11. 2023 9:00
Čoje sľúbil poriadnu kaviarenskú a kávovú epizódu Podgastu a svoj sľub dodržal. Jeho hosťom je hlavný mozog jednej z najlepších a najobľúbenejších kaviarní v Bratislave.
Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Oliver Oswald: Súhlasím, že uspokojovanie modelky vo vysielaní bolo za hranicou. Nešli by sme do toho bez jej súhlasu (Rozhovor)
11. 8. 2022 14:30
„Takú pikantnú šou o sexe ako my tu nerobí nik a už vôbec nie v rádiu. Pokutu som vo vysielaní dostal len za nadávku,“ prezrádza v rozhovore moderátor, herec a influencer Oliver Oswald.
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
14. 3. 2024 15:30
Chceli by ste ochutnať jedlo od mladého Slováka, ktorý varil v Kodani v jednej z najlepších reštaurácií na svete? Vypočujte si nový Podgast a zistíte, kde na to bude najbližšia možnosť.
Svetozár Droba: Pri elektrošokovej liečbe kedysi držali pacienta traja ľudia, aby si neublížil. Dnes sa vykonáva v anestézii
refresher+
Svetozár Droba: Pri elektrošokovej liečbe kedysi držali pacienta traja ľudia, aby si neublížil. Dnes sa vykonáva v anestézii
5. 7. 2022 9:30
Forenzný psychiater a súdny znalec sa s nami podelil o svoje skúsenosti a zážitky z praxe.
DejvTheChef: V Kambodži som zažil jedno z najlepších jedál života, vykľuli sa z toho rybie vnútornosti
DejvTheChef: V Kambodži som zažil jedno z najlepších jedál života, vykľuli sa z toho rybie vnútornosti
12. 7. 2023 19:02
Do novej epizódy Podgastu zavítal David Géczy, self-made instagramový kuchár a foodblogger, ktorý sa okrem vareniu venuje aj objavovaniu a popularizovaniu slovenských farmárov a pestovateľov.
Richard Mažonas: Za najnechutnejšie prípady jednoznačne pokladám rôzne sexuálne deviácie, keďže pri nich nefunguje ľudská empatia
refresher+
Richard Mažonas: Za najnechutnejšie prípady jednoznačne pokladám rôzne sexuálne deviácie, keďže pri nich nefunguje ľudská empatia
11. 6. 2022 14:30
Porozprávali sme sa s autorom podcastu Vražedné psyché.
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
9. 11. 2023 15:00
Dá sa to, že vybudujete legendu medzi bratislavskými burgrárňami a potom to celé zopakujete aj na scéne pizzerií?
Hanychová vraj jedlo požuje a vypľuje. Kontroverzná Češka opäť normalizuje nejesť aj niekoľko dní. Je to choré, odkazujú odborníci
Hanychová vraj jedlo požuje a vypľuje. Kontroverzná Češka opäť normalizuje nejesť aj niekoľko dní. Je to choré, odkazujú odborníci
22. 3. 2024 14:59
Kontroverzia modelky týkajúca sa stravy pokračuje aj v jej podcaste.
Záhadná skupina vydieračov otrávila tisíce sladkostí kyanidom: prípad, ktorý otriasol Japonskom, zostáva nevyriešený (Podcast)
Záhadná skupina vydieračov otrávila tisíce sladkostí kyanidom: prípad, ktorý otriasol Japonskom, zostáva nevyriešený (Podcast)
5. 3. 2024 19:00
Prípad vydesil verejnosť, a tak rapídne klesli zisky výrobcom cukroviniek.
Airstream Guys: Foodtruckom s hamburgermi si zarobíme viac než v predošlých robotách
Airstream Guys: Foodtruckom s hamburgermi si zarobíme viac než v predošlých robotách
13. 10. 2022 18:30
Dostali sme sa do štádia, keď najlepšie podniky a najlepšie jedlá na Slovensku nemusia variť nevyhnutne v Bratislave. Ktokoľvek by sa chcel na túto tému hádať o najlepšom burgeri, ako príklad by zrejme použil Airstream Guys.
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej
28. 3. 2024 8:45
Mali sme už niekoľko podgastov o víne so someliérmi, tentoraz vám o tomto magickom nápoji niečo porozpráva človek, ktorý ho vyrába.
Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík
Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík
28. 2. 2024 17:00
Dlho sme v Podgaste nemali špeciál o pive. Po pivnom nadšencovi, exvaričovi, blogerovi a výčapníkovi tentoraz k nám do štúdia zavítal šéf združenia výrobcov piva a sladu.