Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2024 o 12:30
Čas čítania 10:00
Karina Kováčová

Bola som na rande so sugar daddym: Chcel mi každý týždeň posielať peniaze a zaplatiť nové prsia (Reportáž)

Bola som na rande so sugar daddym: Chcel mi každý týždeň posielať peniaze a zaplatiť nové prsia (Reportáž)
Zdroj: Refresher/Karina Kováčová
ZAUJÍMAVOSTI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Vo vzťahu so sugar daddym som sa mohla mať ako v raji. Chcel mi posielať vreckové, platiť nájom a dovolenky. Ako vyzeralo naše skutočné rande a ako som ho vnímala?

Mať dobrú prácu, partnera a neskôr aj rodinu. To bol kedysi ideál šťastného života. Toho, komu sa to nepodarilo, ľudia označovali ako starého mládenca alebo dievku, či dokonca ženu ľahkých mravov. Dnes je všetko inak. Ideály sú iné a rovnako je to aj so vzťahmi. Ľudia v mojom okolí sa často zamýšľajú, ako môže mať nejaké 20-ročné dievča stále novú kabelku, najnovší mobil a fotky z rôznych exotických destinácií. Platia jej to rodičia? Môže to byť tak, no nemusí to byť jediná možnosť. 

Sugar dating je veľmi skloňovaná, no často tabuizovaná téma. Veď málokto prizná, že sa necháva finančne podporovať od značne staršieho cudzieho človeka. V zahraničí sa takéto „vzťahy" podľa mojich zistení viac normalizujú. Deje sa to však aj na Slovensku? Rozhodla som sa, že si to zistím, ako inak, než na vlastnej koži. 

💡Slovník
Sugar dating je špecifický partnerský vzťah, ktorý funguje ná základoch dobrého finančného zabezpečenia zo strany jedného partnera. Sugar daddy je nadštandardne zabezpečený muž (väčšinou značne starší od svojej partnerky), ktorému robí radosť materiálne a finančne pomáhať svojej partnerke na základe dohody. Sugar baby je osoba, ktorú sugar daddy finančne zabezpečuje.

Otvorila som si preto internetový prehliadač a začala som hľadať, či existuje slovenská stránka pre sugar dating. Na moje prekvapenie je ich u nás viacero a mohla som si teda vyberať, ktorá mi bude najviac vyhovovať. Nastal čas na vytvorenie profilu, pridanie informácií a nahratie fotky. Keďže som mala v pláne reálne stretnutie, musela som si nahrať reálnu fotku, no meno a súkromné informácie som si vymyslela.

Čo hľadáš a koho chceš spoznať? 

„Hľadám muža, ktorý sa o mňa postará, keď to budem potrebovať. Bude mi rozumieť a najmä budem vedieť, že sa na neho môžem kedykoľvek spoľahnúť. Cestovanie je len plus. Všetko si viem vyriešiť sama, no je pekné vedieť, že je tu niekto, kto mi bude oporou. Finančná podpora je tiež veľké plus,“ svietilo v mojom profile na zoznamke. Všetky texty som si musela vymyslieť do poslednej bodky, aby boli moje podmienky a potreby zrozumiteľné pre toho správneho človeka, čiže bohatého staršieho muža, ktorý by bol ochotný ma finančne podporovať. 

Odporúčané
Dášin manžel je striptér: Je veľký džentlmen ku mne aj k iným ženám. Dôverujem mu vo všetkom, čo robí (Rozhovor) Dášin manžel je striptér: Je veľký džentlmen ku mne aj k iným ženám. Dôverujem mu vo všetkom, čo robí (Rozhovor) 28. augusta 2024 o 12:30

Neprešlo ani päť minút a začali mi chodiť správy. „Ahoj, slečna, zaujal ma tvoj profil, hľadám presne niekoho takého ako ty.“ Podobných textov som dostala naozaj veľa a mohla som si vyberať, s kým pôjdem na rande. To, čo na normálnej zoznamke nenájdeš, je okrem všeobecných informácií aj stav majetku, akým daný muž disponuje. Sugar dating stránka, na ktorú som sa prihlásila, vyžadovala aj mesačné predplatné. Považujem to za celkom dobrý krok, lebo máš hneď istotu, že človek je spôsobilý na luxusné randenie. 

Obyčajné predplatné stálo 3,99. Pre sugar daddies však boli aj ďalšie možnosti, a to také, že si mohli zvýšiť „hodnosť“. Čím vyššiu sumu zaplatili, tým vyššia hodnosť im na profile svietila, čo bolo pre sugar babies smerodajné, lebo to znamenalo istotu dobrého finančného zabezpečenia. „Virtuálny diamant na stránke stojí 250 eur pre sugar daddies, čiže ak na jeho stránke vidíš aspoň jeden, tak si môžeš byť istá, že si našla naozaj zabezpečného sugar daddyho žijúceho vo finančnej istote,“ píše luxusná zoznamka.

Diamantový rebríček na luxusnej zoznamke.
Diamantový rebríček na luxusnej zoznamke. Zdroj: Screenshot/Karina Kováčová

Takto to na profile sugar daddies približne vyzeralo: 

sugar daddy
Zdroj: Refresher/Screenshot webstránky/Karina Kováčová

Zistila som teda, že takéto stránky fungujú a že existuje reálna možnosť, aby som si našla slovenského sugar daddyho a stretla sa s ním. V mojej hlave však kolovalo množstvo otázok o priebehu celého rande a najmä o tom, ako svoj zámer poviem priateľovi, ktorému som to, samozrejme, nemohla zatajiť. Nemala som predsa žiadne bočné úmysly. Chcela som len zistiť, ako takéto randenie funguje na Slovensku. Môj reálny priateľ našťastie moju prácu podporuje, a aj keď som nemala úplne bežnú požiadavku, súhlasil s mojím rozhodnutím.

Odporúčané
Slovenky nám povedali o trápeniach s rodičmi: Karolíne čítala mama pred spaním Bibliu, Viktórii zakázala spať vedľa partnera Slovenky nám povedali o trápeniach s rodičmi: Karolíne čítala mama pred spaním Bibliu, Viktórii zakázala spať vedľa partnera 26. augusta 2024 o 12:30

Nezostávalo mi teda nič iné, ako sa pustiť do konverzácií a dohodnúť si stretnutie. Dlhé písanie s potenciálnym sugar daddym som však chcela preskočiť a hneď som sa snažila dohodnúť si rande. Podarilo sa mi to a na moje prekvapenie sme sa s pánom dohodli hneď na ďalší deň ráno. Mali sme si dať spolu raňajky v jednom bratislavskom podniku. 

Všetko som si vopred dôkladne naplánovala. Kolegom som zdieľala svoju polohu, informovala ich o celom postupe. Môj sugar daddy mi navrhol, že príde po mňa domov, čo som odmietla a vyhovorila som sa na prvotnú bezpečnosť. „Ešte ťa nepoznám a opatrnosti nie je nikdy dosť. Prídem tam sama, dúfam, že tomu rozumieš,“ napísala som mu v správe. Nechcela som riskovať, že by sa mi niečo stalo.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako som sa s kolegami pripravila na celú akciu a ako som sa zabezpečila. 
  • Aký som mala pocit zo sugar daddyho a o čom sme sa rozprávali. 
  • Čo všetko mi chcel ponúknuť a ako prebiehalo naše stretnutie. 
  • Akú dohodu sme nakoniec urobili a čo všetko odo mňa vyžadoval on. 
  • Prečo mi ho bolo na konci ľúto. 
  • Ako reagoval na pravdu, ktorú som mu neskôr o sebe povedala. 
  • Čo si o mojom experimente a o sugar datingu myslí psychológ.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 163249 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 60 , Pizza v Oggi ZDARMA alebo Burger v Roxore ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia