Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2024, 7:33
Čas čítania 0:57
Radoslava Juračková

Megan Thee Stallion údajne nútila bývalého kameramana, aby ju sledoval pri sexe s inou ženou. Ten ju teraz žaluje

HUDBA MEGAN THEE STALLION RAP RAPOVÁ SCÉNA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Incident sa mal odohrať v aute na zadnom sedadle. Okrem neho a raperky vraj boli vo vozidle ďalšie tri ženy.

Megan Thee Stallion má na krku vážne obvinenie. Svojho osobného kameramana Emilia Garciu mala údajne nútiť, aby ju sledoval pri sexe. Americká raperka si mala pri tom užívať na zadnom sedadle auta s ďalšou ženou.

Bývalý kameraman v súdnom spise opísal podrobnosti incidentu. V obvinení tvrdí, že po tom, čo sa na akt musel pozerať, ho hudobníčka rázne upozornila, aby o tom nikdy nerozprával. Hovorí aj o tom, že si rapová hviezda robila žarty z jeho váhy, informuje portál nbcnews.com

Akt sa mal podľa žaloby odohrať v júni 2022 na španielskej Ibize. Okrem neho a raperky vraj boli v aute ďalšie tri ženy. S jednou z nich začala mať Megan sex. „Cítil som sa nepríjemne a bol som celkom zamrznutý. Zostal som v šoku. Prekvapilo ma, že mala takú drzosť robiť to hneď vedľa mňa,“ povedal Garcia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Thee Stallion (@theestallion)

Nadávala mu za jeho váhu 

Kameraman v rozhovore ďalej uviedol, že toto nebol jediný nepríjemný moment, ktorý so speváčkou v Európe zažil. „Hovorila mi: ‚Ty tlstá k**va, vypľuj jedlo. Ty nemusíš jesť.‘ Hovorila mi to tá istá osoba, ktorá hlása o milovaní svojho tela. Cítil som sa podradne,“ ozrejmil v rozhovore.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Kendrick Lamar, ktorý prilieva olej do ohňa v beefe s Drakeom, ale aj novinky od Ice Spice či Karla REFRESHNI si playlist: Kendrick Lamar, ktorý prilieva olej do ohňa v beefe s Drakeom, ale aj novinky od Ice Spice či Karla 3. mája 2024, 11:00

Tím raperky však tieto obvinenia popiera. „Zamestnanec to tvrdí, pretože na tom chce zarobiť. Žiadne sexuálne obťažovanie sa nepotvrdilo. Cieľom týchto oplzlých obvinení je zosmiešniť ju (Megan). Budeme to riešiť na súde,“ reagoval na utorkovú žalobu právnik raperky Alex Spiro.

Späť
Zdieľať
Diskusia