Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2024, 12:20
Čas čítania 1:08
Radoslava Juračková

Sziget oznámil ďalšie zvučné mená. Na festivale vystúpi aj Kylie Minogue

Sziget oznámil ďalšie zvučné mená. Na festivale vystúpi aj Kylie Minogue
Zdroj: Sziget
HUDBA FESTIVALY SPEVÁCI A SPEVÁČKY SZIGET
Uložiť Uložené

6-dňový festival pomaly odhaľuje tohtoročný nadupaný line-up. Pre návštevníkov do 21 rokov majú nový benefit.

Obľúbený maďarský festival Sziget, ktorý každý rok navštevujú stovky Slovákov, oznámil ďalšie zvučné mená. Medzi nimi napríklad Kylie Minogue či DJ Fishera. Festival sa uskutoční na známom budapeštianskom ostrove už v auguste tohto roku.

Potrvá od 7. do 12. augusta. Kylie Minogue má na konte množstvo známych hitov a minulý rok vydala singel s názvom Padam PadamZároveň ju nedávno ocenili prestížnou hudobnou cenou BRIT Music Awards.

Vo štvrtkovej tlačovej správe festival oznámil, že okrem austrálskej divy sa môžu návštevníci tešiť na DJ-ov Fishera či Barry Can’t Swim. Festival niektoré z hviezd oznámil už v uplynulých týždňoch, a preto pripomíname, že zažiari aj speváčka Halsey, Sam Smith či Luis Tomlinson. Nadupanú šou odpáli aj Martin Garrix či Fred Again.

Odporúčané
Sziget zverejnil mená ďalších 40 interpretov: tešiť sa môžeš na Skrillexa či Halsey Sziget zverejnil mená ďalších 40 interpretov: tešiť sa môžeš na Skrillexa či Halsey 27. marca 2024, 11:31

Festival je až 6-dňová párty a záujemcovia si môžu kúpiť vstupenky buď na jeden, tri, alebo na všetky dni. Návštevníci do 21 rokov si tento rok môžu kúpiť lístky za zvýhodnenú cenu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial)

Viac ako 50 zón a pódií

Ako býva zvykom, festival má viacero zón a pódií. Tým najvýraznejším je Revolut Stage, na ktorom sa predstavia najväčšie hviezdy. Každý deň na ňom účinkujúci vystupujú až do štvrtej rána. Zatiaľ je isté, že sa tu predstavia Marc Rebillet, L’Imperatrice, MEUTE, Aurora či MØ alebo Crystal Fighters, Kiasmos live, Overmono a Four Tet.

Pre tých, ktorí na festival chodia nielen za hudbou, ale i zážitkom, je zóna DropYard. Ráno sa tam cvičí joga, cez deň tancuje a večer rapuje. Europe Stage je zasa pre tých, ktorí radi spoznávajú hudobné hviezdy z iných krajín. Nájdeš tu napríklad aj The Cirque du Sziget, ktorý ťa uchváti schopnosťami akrobatov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial)

Odporúčané
Na Szigete v lete vystúpia Sam Smith či Fred Again. Obľúbený festival zverejnil prvých headlinerov Na Szigete v lete vystúpia Sam Smith či Fred Again. Obľúbený festival zverejnil prvých headlinerov 12. decembra 2023, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia