Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. apríla 2024, 16:49
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

Revízor mi povedal, že som hanba slovenského národa. Jana Kirschner opísala nepríjemnú skúsenosť z bratislavskej MHD

HUDBA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Pokus cestovať MHD zlyhal a speváčka odišla s pokutou a poriadne vyčisteným žalúdkom.

Speváčka Jana Kirschner si z bratislavskej MHD odniesla poriadne nepríjemnú skúsenosť. Napriek tomu, že s rodinou už roky žije v Londýne, na Slovensko sa z pracovných aj rodinných dôvodov vracia pomerne často. Jedna bežná vec ju však poriadne prekvapila.

V talkshow Trochu inak s Adelou sa podelila o príhodou z cestovania verejnou dopravou. Kirschner bola v Bratislave zvyknutá využívať taxislužby, jej muž ju však motivoval cestovať MHD. Pokus však zlyhal a speváčka odišla s pokutou a poriadne vyčisteným žalúdkom.

„Môj muž, keď prišiel do Bratislavy... ja som nechodila vtedy autobusmi. Chodila som taxíkmi a všetci taxikári ma poznali,“ začala príhodu Jana.

Speváčka v rozhovore priznala, že ani netušila, ako si kúpiť lístok. Nanešťastie hneď prvá jazda sa skončila stretnutím s revízorom. „Ja som nevedela, ako si mám kúpiť ten SMS lístok, a kým prišiel, tak už tam bol pán revízor. Ten povedal, že som hanba slovenského národa. Tvrdil mi, že mám ísť príkladom. Vystúpil z autobusu a kričal na mňa,“ rozpovedala Jana. Na nepríjemnú príhodu sa však s odstupom času pozerá s humorom. 

Jana Kirschner
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia