Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Tipos.
19. apríla 2024, 13:00
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

„Tak dá sa, no vždy by potešilo viacej.“ Pýtali sme sa Trnavčanov, kde pracujú a koľko zarobia (ANKETA)

ZAUJÍMAVOSTI REFRESHER VIDEO TRNAVA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Okrem iného sa náš moderátor neváhal spýtať respondentov, na čo by minuli 4 000 eur.

Opäť sme sa do ulíc vybrali s našou anketou Kde pracuješ a koľko zarobíš? Tentoraz náš moderátor Kamil zavítal do slovenského Ríma, kde zisťoval, aké zamestnanie majú jeho obyvatelia, koľko zarobia, či sú so svojím platom spokojní a čo by spravili, ak by vyhrali v lotérii.

Narazili sme na respondentov s rôznymi povolaniami. Medzi odpoveďami zazneli práce v školstve, na stavbe, v kine, očnej optike, vo futbalovom klube či v kaviarni. Pár respondentov prezradilo, že ich plat sa pohybuje okolo 400 alebo 1 000 eur mesačne, iní majú 6 eur na hodinu a niekto si informáciu o výplate chcel nechať pre seba.

No ale hlavná otázka znie: Sú Trnavčania so svojím platom spokojní? Niektorí účastníci ankety nám povedali áno a že im to na život stačí. No našli sa aj takí, ktorí priznali, že to nie je niečo, z čoho by „vyskakovali“, a chceli by mať ideálne vyšší plat. Jedna respondentka dokonca odpovedala bez váhania a jednoslovne: Nie.

Kamil sa na záver opýtal, či by respondenti prijali možnosť vyhrať 4 000 eur každý mesiac. Samozrejme, všetci odpovedali pozitívne, a pokiaľ by takúto sumu vyhrali, minuli by ju na dovolenku, auto, nákupy, cestovanie či investovanie.

Vyhrať niekoľko tisíc eur by potešilo asi každého. Preto svoje šťastie môžeš skúsiť v lotérii EXTRA VÝPLATA od Tiposu, kde hráš o 4 000 eur, ktoré dostaneš každý mesiac po dobu 10 rokov. Okrem výhry v prvom poradí v celkovej hodnote 480 000 eur hráš aj o ďalšie zaujímavé výhry.

Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a vzniku závislosti. Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov.

Navyše v období od 16. apríla do 6. mája sa môžeš zapojiť aj do súťaže o 4 000 eur a kredit na tipovanie v hodnote 100 eur. Svoju stávku do súťaže môžeš registrovať online, esemeskou, v aplikácii TIPOS alebo v kamennej predajni.

Ak sa v tipos.sk registruješ po prvýkrát, na svoje konto získaš bonus 50 % k prvému vkladu. EXTRA VÝPLATA má tri kolá, počas ktorých prebehnú tri žrebovania. Výhercovia sa budú žrebovať v troch kolách. Do súťaže môžeš vložiť ľubovoľný počet tiketov, avšak platí pravidlo 1 tiket = 1 registrácia.

EXTRA VÝPLATA TIPOS
Domov
Zdieľať
Diskusia