Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 16:03
Čas čítania 1:05
Radoslava Juračková

Pali Hari po nešportovom správaní definitívne končí vo Fight Night Challenge. Organizátori vyvodia dôsledky aj voči rozhodcovi

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE KARLOS VÉMOLA RYTMUS ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O jeho vylúčení informovala organizácia v tlačovej správe. Urobila tak v reakcii na zápas, v ktorom súperovi uštedril nepovolené údery lakťom.

Organizátori v poradí už 6. galavečera Fight Night Challenge odsúdili nešportové správanie Pavla Vaška v zápase s Jánom „Johnnym“ Murcinom. Práve bizarný šoumen, raper a štvornásobný majster Slovenska v kickboxe, známy aj ako Pali Hari, počas zápasu viackrát svojho súpera nepovoleným spôsobom udrel lakťami do tváre

Pre netaktné správanie Vaška počas zápasu diskvalifikovali a víťazstvo si na konto pripísal Murcin. Prehru niesol Pali Hari ťažko a po ukončení zápasu na svojho súpera nečakane zaútočil, čo viedlo k ďalšej fyzickej potýčke v ringu.

@johnnymurcin83 Toto bolo cez čiaru 😡😡😡#fyp #foryou ♬ original sound - 🥊JOHNNY🥊

„Vedenie FNC sa od k takéhoto správania dištancuje a budú z neho zápasníkovi v červenom rohu (Pavlovi Vaškovi – pozn. red.) vyvodené dôsledky,“ povedal bezprostredne po incidente Karlos Vémola. Už vtedy sa očakávalo, že Vaška čaká trest, no nebolo jasné, v akom rozsahu.

V tlačovej správe Fight Night Challenge uvádza, že jeden zo zápasníkov v organizácii v dôsledku incidentu končí. Je to práve Vaško, ktorého diskvalifikovali už v minulosti pre obdobné správanie (počas zápasu s Fučom).

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Zároveň vedenie fanúšikom odkazuje, že sa mu nepáčilo ani správanie Murcinovho tímu, pretože ten svojím konaním incident vygradoval. Uvádzajú, že bez trestu nevyviazne ani rozhodca, ktorý nijakým spôsobom nereflektoval na spomínané údery lakťom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Večer plný prekvapení a napätia

V zápasoch si opäť zmerali sily popredné mená slovenského šoubiznisu. Jediným ženským zápasom bol boj medzi influencerkami Emou „Pimpinočkou“ Ferusovou a Lenkou Tejbusovou, v ktorom Kollárova exmilenka Ferusová vyhrala na body.

Jeden zo zápasov vyhral aj Frayer Flexking, ktorý sa postavil pred Strýca Filipa. Triumfálny výkon predviedol Erik Tlkanec, ktorý zvíťazil v zápase proti trom bojovníkom.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10
Domov
Zdieľať
Diskusia