Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. apríla 2024, 1:10
Čas čítania 6:28
Lukáš Čelka

Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6)

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

FNC 6 bolo plné napínavých momentov, nečakaných víťazstiev, ale aj nepríjemných porážok.

V bratislavskej Tipos Aréne dnes zúročili svoju niekoľkomesačnú prípravu poprední influenceri aj známi bojovníci. Okrem napínavých zápasov sa večer nezaobišiel bez porušení pravidiel či nepríjemnej potýčky v ringu, o ktorú sa postaral známy šoumen a kickboxer Pali Hari.

Svojím výkonom jednoznačne prekvapil kontroverzný Filip Sulík, ktorý sa postaral o najrýchlejší koniec zápasu celého večera. Technický a špičkový zápas predviedli aj MMA zápasníci Vlasto Čepo a Marek Bartl.

Profesionálny boxer Erik Tlkanec zase v ringu ukázal levie srdce, keď napriek presile troch súperov zápas neukončil – práve naopak, dokázal sa rozbehnúť a jedného z nich v závere posledného kola takmer knokautovať.

Vo finále nakoniec opäť zahviezdila legenda organizácie – Frayer Flexking, ktorý svojmu súperovi Strýcovi Filipovi nič nedaroval.

Skôr než sa spoločne pozrieme, ako prebiehali zápasy na FNC 6, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti naša práca páči, podpor nás vstupom do klubu Refresher+.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30
Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30
Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

K. O. ako „pikantný recept“ na výhru

Večer otvoril súboj dvoch špičkových boxerov Michala Zátorského a Mariána Mišalka. Zatiaľ čo Zátorský stavil v zápase na presnosť svojich úderov, Mišalko v ňom bol rozhodne aktívnejší, čo mu nakoniec prinieslo aj víťazstvo na body.

V druhom zápase sa proti sebe postavili komik a boxer Adam Berger alias Bergino a Juraj Kočí, ktorého môžeš poznať ako herca zo seriálu Pán Profesor.

FNC 6
FNC 6 Zdroj: FNC

Zatiaľ čo Kočí mal za sebou len jeden víťazný zápas na FCN 5 s influencerom Frankom Trantaličom, Bergino ťažil zo skúseností, ktoré nabral počas tridsiatich amatérskych zápasov. V ringu sa mu darilo vyvíjať na súpera väčší tlak a rozdávať čistejšie údery, čo videli aj rozhodcovia. V zápase nakoniec zvíťazil na body.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Čakal nás aj súboj známych kuchárov Daniela „Dandy“ Hrivňáka a Lukáša „Le Cheff“ Palkoviča, ktorí sa nepredstavili inak než v ťažkej váhe. Zápas skončil už po prvých štyridsiatich sekundách rukou Palkoviča, ktorý pre Hrivňáka navaril horúce K. O. Z rýchleho a pikantného zápasu teda vyšiel ako víťaz.

Nečakaná mela v ringu

Na hlavnej karte sa predstavil aj bývalý súťažiaci z Farmy Michal „Nezlomný“ Mošpan, ktorý sa v ringu stretol s boxersky skúsenejším Josefom Adamom, českým raperom a influencerom známym pod prezývkou Dynamic.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158408 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo rozhodcovia diskvalifikovali Paliho Hariho.
  • Akú techniku boja proti trom zvolil boxer Tlkanec.
  • Či Vlasto Čepo rozbalil pri zápase svoj povestný mlynček.
  • Ako dopadol jediný ženský duel Pimpinočky a Lenočky.
  • V čom dominoval Flexking nad Strýcom Filipom.
Domov
Zdieľať
Diskusia