Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 12:30
Čas čítania 3:37
Karina Kováčová

Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora
Zdroj: Wikimedia Commons
ZAUJÍMAVOSTI HISTÓRIA KRIMI ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ilse Koch sa radí medzi najsadistickejšie sprostredkovateľky holokaustu v dejinách.

Židovský holokaust vyvoláva dodnes desivé obrazy v tých, čo ho prežili, ale aj v nás, ktorí o tom dnes už len čítame. Milióny vyvraždených ľudí, strach a smútok sú smutnou pripomienkou toho, kam až môže zájsť slepá nenávisť. 

V koncentračnom tábore Buchenwald v rokoch 1937 až 1941 riadil priemyselné zabíjanie Karl Otto Koch. Nebol však jediný, kto si uspokojoval svoje sadistické chúťky. Jeho žena Ilse Koch bola stelesneným zlom a postrachom pre všetkých väzňov, ktorí prekročili prah tábora.

Špecializovala sa najmä na týranie mužov a sadistické sexuálne praktiky, v dôsledku ktorých si vyslúžila prezývku Suka z Buchenwaldu.

Ešte predtým než si prečítaš celý príbeh o Ilse Koch, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Ilse Koch na súdnom pojednávaní.
Ilse Koch na súdnom pojednávaní. Zdroj: Wikimedia Commons

Ilse Koch, zaslobodna Köhler, mala podľa viacerých zdrojov normálne detstvo. Narodila sa 22. septembra 1906 v nemeckých Drážďanoch. Jej otec pracoval ako továrenský majster a učitelia o Ilse hovorili, že to bolo milé a zdvorilé dievča. Ilsini rodičia sa starali aj o jej vzdelanie, a preto vo svojich pätnástich rokoch nastúpila na účtovnícku školu pre ženy. V 30. rokoch 20. storočia vstúpila do nacistickej strany, pretože jej imponovala Hitlerova ideológia.

Odporúčané
Hanušovský viadukt stavali väzni z pracovných táborov. Dvakrát zničený most má temnú minulosť, stále je najväčší v strednej Európe Hanušovský viadukt stavali väzni z pracovných táborov. Dvakrát zničený most má temnú minulosť, stále je najväčší v strednej Európe 28. apríla 2024, 14:30

Keď Nemecko prehralo prvú svetovú vojnu, muselo podľa Versaillskej mierovej zmluvy platiť obrovské odškodné. Ľudia v krajine boli veľmi chudobní a Hitler sľuboval, že ju zruší. Karl Koch bol takisto vášnivým zástancom Hitlera a s Ilse si veľmi rozumeli, napokon sa v roku 1936 vzali. Mali spolu tri deti, z ktorých jedno zomrelo niekoľko mesiacov po pôrode, píše Britannica.

Rok po svadbe sa stal Karl veliteľom koncentračného tábora Buchenwald v Nemecku. Na železnej bráne pri vstupe do tábora bol nápis Každý dostane to, čo si zaslúži.

Zrodenie „monštra“

Ilse údajne svojmu mužovi v tábore s radosťou pomáhala. Spolupracovala s ním natoľko, že si za niekoľko rokov vyslúžila povesť jednej z najdrsnejších a najobávanejších nacistiek Buchenwaldu. Mala však aj svoje „povinnosti“. Zo zhabaných židovských peňazí mala zabezpečiť výstavbu konskej jazdiarne, kde trávila svoj voľný čas. Pri výstavbe zomrelo množstvo väzňov, píše portál Britannica. Táto voľnočasová aktivita však nebola jediná, ktorú Ilse praktizovala, pretože prišla na to, že sadizmus ju teší oveľa viac, ako očakávala.

ilse koch, nacisti, koncentracny tabor
Zdroj: Wikimedia Commons

Za zábavou údajne chodila aj priamo do tábora k väzňom. Jej najväčším potešením vraj bolo, keď sa im mohla smiať. Ak sa na ňu počas toho pozreli, dala ich zbičovať.

Sadizmus a promiskuita

O Ilse a Karlovi ľudia hovorili, že vedú otvorený vzťah. Ilse si údajne užívala život v Buchenwalde na plné obrátky a pomer mala s lekármi aj dozorcami. Dodnes nie je úplne jasné, či sú všetky deti jej manžela.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 157255 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké podmienky na sexuálne orgie si Ilse vyžadovala.
  • Aké ďalšie sexuálne úchylky Ilse mala.
  • Čo bolo jej ďalšou sadistickou záľubou.
  • Či ju za zločiny spravodlivo odsúdili.
  • Aký bol jej konečný osud.
Späť
Zdieľať
Diskusia