Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2024, 12:11
Čas čítania 0:37
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Nicki Minaj sa rozčúlila počas koncertu, keď po nej fanúšik hodil neznámy predmet. Jej reakciu nečakal nikto z davu

ZAUJÍMAVOSTI KONCERTY NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Takto to dopadne, keď interpretovi už prasknú nervy.

Raperku Nicki Minaj na jej sobotňajšom koncerte v Detroite počas zástavky turné Pink Friday 2 World Tour zasiahol neznámy predmet. Jeden z fanúšikov po nej hodil niečo, čo pripomínalo náramok. Jej reakciu nikto nečakal, šou na istý moment prerušila a rozhorčená celou silou hodila náramok naspäť do davu, informuje magazín XXL.

Celý incident sa podarilo zaznamenať jednej z diváčok, ktorá video zverejnila na sociálnej sieti, kde okamžite začalo trendovať. „Hádzať niečo po niekom z hocijakého dôvodu je extrémna forma neúcty,“ komentoval používateľ na Tiktoku. „Je to nehorázny dešpekt,“ zastal sa umelkyne ďalší. „Neviem, prečo to fanúšikovia ešte nepochopili a stále hádžu veci na stage,“ dodal komentujúci.

Odporúčané
VIDEO: Žena na koncerte obliala Cardi B nápojom. Raperka sa nahnevala a hodila po nej mikrofón VIDEO: Žena na koncerte obliala Cardi B nápojom. Raperka sa nahnevala a hodila po nej mikrofón 30. júla 2023, 16:44

Nebolo to prvýkrát, čo diváci z hľadiska atakovali koncertujúcich interpretov. Niektorí umelci sa počas predstavenia musia doslova vyhýbať veciam – pamätný je aj minuloročný incident z koncertu Cardi B, keď žena na koncerte obliala Cardi B nápojom. Raperka sa nahnevala a hodila po nej mikrofón.

@itsneshaaa #detroit #gagcity #nickiminaj ♬ original sound - Nesha 🩷

Domov
Zdieľať
Diskusia