Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. júla 2023, 16:44
Čas čítania 1:18
Daniel Mikolášik

VIDEO: Žena na koncerte obliala Cardi B nápojom. Raperka sa nahnevala a hodila po nej mikrofón

VIDEO: Žena na koncerte obliala Cardi B nápojom. Raperka sa nahnevala a hodila po nej mikrofón
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
HUDBA CARDI B RAP RAPOVÁ SCÉNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Vyhrotenú situáciu musela upokojovať raperkina ochranka.

Cardi B rozhodne nechceš nahnevať. Svoje o tom vie aj návštevníčka klubu Drai's Beach Club v Las Vegas, ktorá očividne nebola spokojná s vystúpením americkej raperky a počas skladby Bodak Yellow jej to dala patrične najavo, keď ju zámerne obliala nápojom.

Cardi to však nenechala tak, rozzúrila sa a po žene celou silou hodila mikrofón, informuje portál Sky News. Pridala k tomu sériu nadávok a invektív. Vyhrotenú situáciu musela napokon upokojovať ochranka.

Zábery z koncertu sa okamžite začali šíriť na sociálnych sieťach, kde si raperka, vlastným menom Belcalis Almanzar, za svoju reakciu vyslúžila predovšetkým chválu. „Urobila, čo bolo treba! Ľudia by mali prestať hádzať veci na umelcov!“ napísala na Twitteri používateľka crdisdior.

Celú situáciu Cardi dokonca využila šikovne vo svoj prospech, keď video sama retweetla s popisom „žiarlivá k***a“, čím odkazovala na novú skladbu s manželom a raperom z Migos Offsetom s názvom Jealousy (žiarlivosť).

Nebezpečný trend?

„Tento trend chodiť na koncerty interpretov len preto, aby sa na nich útočilo, je nechutný a dúfam, že všetci zúčastnení dostanú rovnakú energiu naspäť,“ napísala ďalšia používateľka na Twitteri.

Nejde totiž o jedinú známu interpretku, ktorá to „schytala“ priamo počas živého vystúpenia. V poslednom čase ide o dosť rozšírený trend, keď účastníci koncertov „zo srandy“ hádžu na vystupujúcich náhodné predmety – od nápojov cez kvety, mobily až po podprsenky. Podľa serveru Today môže byť za takýmto správaním fanúšikov vzrušenie, ale aj túžba po sláve na sociálnych sieťach.

Odporúčané
VIDEO: Fanúšik hodil speváčke Bebe Rexhe do hlavy telefón počas koncertu. Skončila v nemocnici s rozťatým obočím VIDEO: Fanúšik hodil speváčke Bebe Rexhe do hlavy telefón počas koncertu. Skončila v nemocnici s rozťatým obočím 20. júna 2023, 13:01

Na začiatku júla to schytal tvrdým predmetom počas koncertu vo Viedni napríklad Harry Styles. V júni zas priamo do oka mobilným telefónom niekto trafil speváčku Bebe Rexha, ktorá dokonca skončila v nemocnici s rozťatým obočím, a pred týždňom sa zas veľa písalo o fanúšičke, ktorá hodila Drakeovi na pódium svoju podprsenku.

Odporúčané
Fanúšička hodila Drakeovi na pódium podprsenku, o tri dni jej prišla nečakaná ponuka od Playboya Fanúšička hodila Drakeovi na pódium podprsenku, o tri dni jej prišla nečakaná ponuka od Playboya 25. júla 2023, 15:19
Domov
Zdieľať
Diskusia