Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2023, 15:19
Čas čítania 0:44
Adriana Královičová

Fanúšička hodila Drakeovi na pódium podprsenku, o tri dni jej prišla nečakaná ponuka od Playboya

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE PLAYBOY
Uložiť Uložené

21-ročná fanúšička spravila zo svojej podprsenky veľkosti 36G hotový virál.

Drake sa počas svojej show v Barclays Center v Brooklyne dočkal nečakaného darčeka. Na pódiu zrazu „pristála“ čierna podprsenka veľkosti 36G, ktorú fanúšička hodila z davu. „36G? Nájdite hneď túto ženu!“ Na internete sa začali objavovať ženy, ktoré tvrdili, že to bola ich podprsenka. 21-ročná Veronica Correia však na svojom Tiktoku zverejnila video, kde hovorí, že skutočnou „podprsenkovou ženou“ je ona. Veronica asi nečakala, že z videa sa stane virál a že o pár dní neskôr ju kontaktuje značka Playboy, ktorá s ňou chce spolupracovať. 

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Correia sa dnes na svojom Instagrame pochválila novinkou, ktorá ju veľmi zaskočila, no aj potešila. Magazín Playboy jej totiž navrhol, aby zverejňovala exkluzívny obsah na novej aplikácii značky Playboy, ktorá pripomína Onlyfans. Veronica neváhala a jej účet na Playboyi môžeš odteraz sledovať zadarmo. Ak jej profil budeš odoberať, dostaneš sa k exkluzívnejšiemu obsahu. 

Správa, ktorú poslal Playboy Veronike.
Správa, ktorú poslal Playboy Veronike. Zdroj: Veronica Correia

„Tá žena hodila po Drakeovi podprsenku a dostala podporu od Playboya. Čo robím zle?“ komentujú posledné udalosti fanúšikovia na Twitteri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia