Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2023, 13:01
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

VIDEO: Fanúšik hodil speváčke Bebe Rexhe do hlavy telefón počas koncertu. Skončila v nemocnici s rozťatým obočím

VIDEO: Fanúšik hodil speváčke Bebe Rexhe do hlavy telefón počas koncertu. Skončila v nemocnici s rozťatým obočím
Zdroj: Twitter/@captiv_8_
HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Incident si vyžiadal zranenia v podobe modrín, monokla, opuchnutého oka a rozťatého obočia.

Známa americká speváčka albánskeho pôvodu Bebe Rexha má za sebou trpké zakončenie víkendu. Počas jej nedeľného koncertu v New Yorku po nej totiž fanúšik hodil svoj telefón, pričom ju trafil priamo do tváre. Na mieste museli zasahovať zdravotníci, vyniesli ju z pódia a záchranná zdravotná služba ju previezla do nemocnice v stabilizovanom stave, píše NBC.

Na záberoch z koncertu vidieť, ako speváčka na stagi kráča smerom k davu, keď ju zrazu do hlavy zasiahne fanúšikov telefón. Na to sa 33-ročná speváčka chytí za tvár, v bolestiach sa otočí a spadne na kolená. Okamžite ju príde zachraňovať jej tím.

Koncert sa konal v koncertnej hale Pier 17 v New Yorku. Kvôli eskortovaniu zranenej speváčky bol predčasne prerušený, hoci sa už blížil k záveru. Mnohí fanúšikovia preto zdieľali nahnevané tweety a komentáre na sociálnych sieťach. „Absolútne skvelá šou zničená fanúšikom, ktorý hodil telefón na Bebe Rexhu. Dúfame, že bude v poriadku,“ napísal na Twitteri fanúšik Alex, ktorý zdieľal video incidentu počas koncertu.

Odporúčané
Jared Leto v Bratislave opäť plnil sny a hypnotizoval dav. S kapelou ponúkol takmer dvojhodinový koncert a úchvatnú šou (Report) Jared Leto v Bratislave opäť plnil sny a hypnotizoval dav. S kapelou ponúkol takmer dvojhodinový koncert a úchvatnú šou (Report) 11. mája 2024, 11:00

Newyorské policajné oddelenie uviedlo, že v súvislosti s incidentom zatkli 27-ročného Nicolasa Malvagnu z New Jersey, ktorého obvinili z napadnutia. Bebe Rexha v pondelok po ošetrení v nemocnici zverejnila na Instagrame fotky svojho zranenia, na ktorých vidno modrinu na líci, monokel, opuchnuté oko a rozťaté obočie. Obočie jej museli zašívať na tri stehy. V príspevku však uviedla, že je v poriadku.

Bebe Rexha úraz oka
Zdroj: Instagram/Bebe Rexha
Domov
Zdieľať
Diskusia