Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2024, 17:13
Čas čítania 1:08
Radoslava Juračková

Raperku Ice Spice zhejtovali fanúšikovia za to, že sa odfotila telefónom s Adroidom. Vraj je to extrémny „turn off“

OSOBNOSTI ANDROIDY IPHONE RAP RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Na sociálnej sieti X si ju na mušku zobralo desiatky fanúšikov. Okrem kritikov sa nájdu aj takí, ktorí ju za to ocenili.

Americká raperka sa stala terčom kritiky po tom, čo zverejnila na prvý pohľad obyčajnú fotku v zrkadle. Jej fanúšikovia si však všimli, že sa fotí mobilom s Androidom, čo mnohých pobúrilo. Vojna medzi používateľmi týchto dvoch gigantov je na scéne už dlho a hudobníčka tým teraz len priliala olej do ohňa.

Fanúšikovia na platforme X hovoria, že to, že speváčka vlastní Android, ich odrádza, vraj je to extrémny „turn off“. Nájdu sa však aj takí, ktorí to ocenili a obraňujú ju. „Naozaj sa rieši to, že Ice Spice má Android? Fakt by ste mali popremýšľať nad svojím životom. Toto je šialené,“ rozčúlil sa jeden z používateľov. Speváčka však očividne vlastní telefóny oboch značiek. Na Instagrame má totiž aj selfies, na ktorých drží iPhone. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ice Spice (@icespice)

„Nemám rád Ice Spice, ale prečo ľudí zaujíma, aký majú ľudia telefón? Mal som oba Android aj Apple. Teraz mám iPhone. Koho to zaujíma“ pridáva sa ďalší do diskusie.

Domov
Zdieľať
Diskusia