Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
23. apríla 2024, 12:00
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Takto si vytvoríš sexy zvodné líčenie na bežný deň. Inšpiruj sa influencerkou Dominikou Šimovou (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Dominika prezradila, čo negatívne jej účasť v reality šou Survivor priniesla do života.

Do najnovšej epizódy Make-Up & Gossip prijala pozvanie influencerka, podnikateľka a bývalá účastníčka šou Survivor Dominika Šimová. Tá ti ukáže svoj návod na sexy líčenie, ktoré patrí medzi jej najobľúbenejšie.

Ešte pred tým, ako sa Dominika pustila do make-upu, prezradila, bez čoho nikdy neodíde z domu. Medzi jej must-have produkty patrí hrebeň, krém na ruky, dezinfekčný gél, balzam na pery a parfum. Následne prešla na samotné líčenie. Prvým krokom v Dominikinej rutine je dôkladná príprava pleti. Po nanesení ochranného krému s SPF 50 si naniesla podkladovú bázu Plump Right Back Plump Serum And Primer značky NYX. Na pripravenú pleť si Dominika aplikovala make-up, korektor a krémovú kontúrovaciu tyčinku.

Oči si Dominika zvýraznila pomocou linky Maybelline Tattoo Liner Ink Pen a riasenky. Ak chceš docieliť dokonalý objem, vyskúšaj novinku L’Oréal Paris Panorama. Táto objemová riasenka sľubuje optické zväčšenie a intenzívnejší look. Hotový make-up Dominika nakoniec zafixovala púdrom. Aby tvoj make-up vydržal naozaj celý deň, stav na istotu v podobe púdru L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h, ktorý poskytuje až 24-hodinovú výdrž.

Počas líčenia baby nezabudli ani na tradičné gossip. Dominika si zaspomínala na svoju účasť v reality šou Survivor, kde sa držala takmer do samého konca. Prezradila, ako prebiehal jej následný pobyt vo vile s ostatnými vypadnutými, ale aj to, čo bolo prvé jedlo, ktoré si po príchode do vily dopriala. Čo negatívne jej účasť v šou priniesla a čomu sa venuje dnes? Aj to sa dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia