Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. apríla 2024, 15:34
Čas čítania 1:37
Radoslava Juračková

Stanka z Ruže pre nevestu musela Markíze objasňovať šokujúce odhalenie: v roku 2020 ju zadržala NAKA, dôvodom boli drogy

OSOBNOSTI DROGY NAKA RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Nevesta z reality šou sa dnes voči drogám ostro ohradila. V prípade vraj nakoniec nebola obžalovaná.

Stanka, ktorá aktuálne účinkuje v druhej sérii šou Ruža pre nevestu vysielanej televíziou Markíza, mala v minulosti opletačky so zákonom. Favoritku šou mala v roku 2020 zadržať NAKA, dôvodom bola drogová činnosť, informujú Topky.sk

Portálu sa ozval neznámy zdroj, ktorý vraj vie, prečo je Stanka v šou utiahnutá a medzi dievčatami patrí ku „kostolnému gangu“. „Za tým jej opatrným prístupom a ťažším otvorením sa ostatným ľuďom a dlhším získavaním si jej dôvery môže byť aj jej skúsenosť a sklamanie v láske z nedávnej minulosti,“ tvrdí zdroj.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STANISLAVA LUČKOVA 🌹 (@stanislavaluckova)

Stanka v prípade vinná nebola

„V septembri 2020 bolo pri protidrogovej akcii s názvom Firma na východnom Slovensku zadržaných 11 osôb, ako hlavný podozrivý jej vtedajší priateľ a spolu s ním aj ona sama,“ dodáva zdroj blízky Stanke. Obvinení bola po prešetrení prípadu zbavená.

Po jej vypočutí sa nezistila jej vedomá účasť na tejto činnosti. Štyri osoby vrátane nej boli bez vznesenia obvinenia prepustené. „V tom čase však študovala na SOŠ PZ v Košiciach a mala našliapnuté na kariéru policajtky, ako však prikladám v prílohe, tá jej následne nebola umožnená. Možno aj dobre, keďže by sme ju dnes nevideli v reality šou,“ uzatvoril neznámy zdroj svoju výpoveď pre Topky.

Odporúčané
Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) 2. mája 2024, 12:30

Televízia Markíza v súvislosti s týmito informáciami Stanku oslovila. „Drogy boli pre mňa vždy tabu téma. Nikdy by mi preto ani nenapadlo, že s ňou môže mať súvis môj vtedajší priateľ. Podľa vyšetrovateľov však pri sebe drogy ani nikdy nemal a žiadne pri ňom nikdy nenašli. V tom čase, keď údajne páchal trestnú činnosť, som veľa cestovala, plnila si povinnosti Miss,“ vysvetľuje účastníčka Ruže.

„Popri všetkých povinnostiach som ho nikdy nekontrolovala a ani nemala žiaden dôvod. Krátko po mojom nástupe na policajnú školu jeho činnosť vyšla najavo a ja som bola vypočutá vo veci ako svedok, ďalej som vyšetrovaná nebola,“ ozrejmila Stanka.

„O nejaký čas neskôr ma však súčasná riaditeľka SOŠ PZ uvoľnila zo služobného pomeru podľa paragrafu 190 bez udania dôvodu. To znamená, že počas skúšobnej lehoty, v ktorej som stále bola, môže byť policajt uvoľnený zo služobného pomeru aj pre jeho modré oči. Za hlavný dôvod môjho uvoľnenia považujem osobnú zaujatosť riaditeľky SOŠ PZ voči mojej osobe a taktiež voči mojej mame, ktorej v minulosti pravidelne prejavovala nesympatie. Žiadna súvislosť s drogami nebola v písomnom oznámení spomenutá. Proti tomuto rozhodnutiu som sa však brániť nemohla,“ dodala na margo toho, že v tom období pracovala na vybudovaní kariéry v Policajnom zbore.

Stanka Klčová
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia