Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. apríla 2024, 14:55
Čas čítania 0:55
Karolína Uličná

Separ jazdí na luxusnom BMW so sfalšovanou úradnou výnimkou. Využíva ho aj Cynthia, prípad už rieši polícia

Separ jazdí na luxusnom BMW so sfalšovanou úradnou výnimkou. Využíva ho aj Cynthia, prípad už rieši polícia
Zdroj: Instagram/@separ__dms
OSOBNOSTI POLÍCIA SR SEPAR SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Vďaka špeciálnej výnimke môže parkovať na zákaze, ale aj nerešpektovať niektoré dopravné značky. Je to však len falzifikát.

Separovo luxusné auto našli zaparkované na zákaze v piatok 29. marca na chodníku pri hoteli Carlton v Bratislave. Raper na svojom SUV značky BMW X7 mal na čelnom skle dokument o výnimke z pravidiel cestnej premávky. Fotografie priamo z miesta uverejnil týždenník Plus 7 dní.

Odporúčané
Rytmus na Instagrame vyjadril podporu prezidentskému kandidátovi v čase moratória. Podľa úradov zákon neporušil Rytmus na Instagrame vyjadril podporu prezidentskému kandidátovi v čase moratória. Podľa úradov zákon neporušil 4. apríla 2024, 13:26

Podvodný dokument

Tento dokument vraj raperovi na aute povoľuje vojsť do pešej zóny, ignorovať značku na zákaz vjazdu či zastavenia. Výnimka bola vraj udelená terénnemu vozidlu, ktoré patrí Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR. Ako uvádza Plus 7 dní, „predstavitelia o ničom netušia a BMW im nepatrí“. Auto sa nenachádza ani v ich databáze a povolenie nemá ani správne špecifiká.

Dokumentu za sklom auta 37-ročného rapera však chýbajú aj ochranné prvky, čo len pridáva na pochybnostiach o pravosti úradného dokumentu, ktorý môže byť sfalšovaný. Toto oslobodenie od pravidiel premávky mu vraj bolo udelené v decembri minulého roka a údajne ho vystavil Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

„Objasňovaním okolností tejto veci sa už zaoberajú policajti príslušného útvaru KR PZ v Bratislave. Bližšie informácie nie je nateraz možné poskytnúť,“ uviedol ich hovorca Michal Szeiff.

Separ sa ohradil

K celej situácii sa vyjadril raperov manažér, ktorý tvrdí, že Separ je v tom nevinne. Vraj bol „uvedený do omylu a stal sa súčasťou podvodu“. Denník navyše upozornil, že rovnakú výnimku využíva aj jeho priateľka Cynthia na svojom ružovom mercedese. Situáciu už prešetrujú orgány činné v trestnom konaní.

Separ bmw auto
Zdroj: Mall.tv, Instagram/@separ_dms
Domov
Zdieľať
Diskusia