Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. apríla 2024, 16:30
Čas čítania 5:06
Timotej Gašper

Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo

OSOBNOSTI FUTBAL PENIAZE ŠPORT
Uložiť Uložené

Vo svete futbalu sa napriek prísnym zmluvám a disciplíne nájdu hráči, ktorých reputácia je plná kontroverzií, škandálov a patria k tzv. zlým chlapcom. Jeden z nich je v súčasnosti hráčom bratislavského Slovana. Kto je Gerson a čo s ním bude Slovan robiť?

V roku 2021 tvrdil, že je ako stvorený na to, aby hral v anglickej Premier League, teda najlepšej lige sveta. Dnes je vylúčený z kádra Slovana Bratislava a v Luxembursku čelí obvineniam z fyzického napadnutia. Takto vyzerá príbeh futbalistu Gersona Rodriguesa, ktorý v súčasnosti rieši problémy na viacerých frontoch.

Majster našej najvyššej futbalovej ligy Slovan Bratislava oznámil vo februári 2024 príchod novej posily. Odchádzajúceho Aleksandra Čavriča nahradil portugalským útočníkom s luxemburským pasom Gersonom Rodriguesom, ktorý prišiel z Dynama Kyjev.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava)

Celý prestup bol však vo finálnej etape ohrozený, pretože Ukrajinci odmietali rokovať s klubom Ivana Kmotríka ml. po tom, čo slovenský klub odohral zápas proti ruskému Dinamu Moskva. 

Zo športového hľadiska dával prestup zmysel. Gerson Rodrigues má 28 rokov, skúsenosti zo zahraničia aj z reprezentácie a na ihrisku vyniká ťahom na bránu, dobrým výberom miesta, orientáciou v šestnástke aj nebezpečnou strelou. A čo môže zaujať mimo kariéry je fakt, že Gersona spomedzi 358-tisíc sledovateľov na Instagrame sleduje aj Cristiano Ronaldo.

Brali si do tímu hráča s nie najlepšou povesťou

Na druhej strane Slovan púšťal na Tehelné pole hráča, ktorý mal v minulosti početné kauzy, obvinenia z trestných činov či problémy s alkoholom a disciplínou. Pred 25 rokmi by nad tým pravdepodobne väčšina len mávla rukou. Dnes je však správanie profesionálnych futbalistov ostro sledované.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gerson Rodrigues (@gerson_rodrigues_11)

Neprichádzal síce s najlepšou povesťou, no klub mal od neho veľké očakávania primárne na ihrisku. Tie sa spočiatku naplnili na sto percent. V prvých piatich zápasoch v belasom drese strelil päť gólov a za výkony vo februári sa stal dokonca hráčom mesiaca Niké ligy. 

Odporúčané
SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš 1. mája 2024, 11:00

Gersonov štart v Bratislave sa tak niesol v pozitívnom duchu, no vzhľadom na Portugalčanovu povesť musel prísť kiks či moment, ktorý jeho pohodové obdobie naruší.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158120 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Z čoho je hviezda Slovana obvinená.
  • Akú má minulosť. 
  • Čo údajne kupoval ženám v bratislavskom nočnom klube.
  • Ako na kauzu reaguje tréner a vedenie Slovana.
  • Ako reagoval na našu správu.
  • Čo povedalo k téme tlačové oddelenie bratislavského klubu.
  • Čo bude s Gersonom ďalej.
  • Akým problémom môžu byť hráči s podobným správaním.
Domov
Zdieľať
Diskusia