Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
17. apríla 2024, 10:30
Čas čítania 1:09
Sponzorovaný obsah

„Neviem, či to nie je jedna z najlepších vecí, čo sme dnes jedli.“ Toto sú TOP miesta na brunch v Bratislave (GASTRO VLOG)

GASTRO GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL GASTROTESTY REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Nájdeš vo vlogu aj svoju obľúbenú prevádzku?

Foodbloger Čoje a naša moderátorka Denisa išli opäť do bratislavských ulíc, aby otestovali tie najlepšie gastropodniky. Tentoraz dostali chuť na dobrý brunch. Podľa umelej inteligencie, ktorú Deniska citovala, je brunch spojením raňajok a obeda, ktoré si dáš väčšinou cez víkend.

Naši moderátori navštívili 4 podniky, ktoré údajne majú najlepší brunch v meste. Prvou zastávkou bola ukrajinská reštaurácia INSIDE, kde si Čoje objednal severoafrické jedlo shakshuku, ktorá mala namiesto rajčinového základu 4 druhy syra. Deniska si dopriala vyprážané avokádové tyčinky s gréckym jogurtom a sladkú bodku – tvarohové dukátiky alias syrniky.

Po prvom výdatnom brunchi si to Čoje s Deniskou zamierili do pekárne, kde nemohli odolať nadýchanej žemľovke, slanému croissantu a sladkej špecialite kouign-amann (pečivo, ktoré Bretónci považujú za najtučnejšie na svete).

Na to-do liste gastro vlogu nechýbal ani podnik FACH. Naši gurmáni si objednali párky so sýtožltou „fachovskou“ horčicou, s kečupom a domácimi rožkami. „Ja som tím horčica pri párkoch,“ poznamenal Čoje. Následne si dali slovenskú ikonu a tou je treska v majonéze (ktorá mala v sebe kvaku a veľa póru). 

No a keďže bolo vonku pekne, štvrtý a zároveň posledný brunch si Čoje s Deniskou vychutnali na lavičke v parku. Cez donášku Wolt si objednali „naložené“ palacinky z prevádzky Pán Cakes, a hoci Čoje nie je veľký fanúšik tohto jedla, po ochutnaní slanej palacinky zmenil názor. „Neviem, či to nie je jedna z najlepších vecí, čo sme dnes jedli,“ skonštatoval Čoje. Avšak ktoré jedlo bolo absolútnym víťazom gastro vlogu? To sa dozvieš vo videu.

Takýto chutný brunch či raňajky si môžeš dopriať aj ty, a to navyše v pohodlí svojho domova alebo pokojne aj v parku vďaka donáškovej službe Wolt. Navyše s kódom REFRESHER24 máš na prvú objednávku zľavu 5 eur. Táto ponuka platí len pre nových zákazníkov.
Objednaj si brunch
Späť
Zdieľať
Diskusia