Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
refresher team

Si šéf na rozhovory, domáce témy a dokážeš písať v podstate o čomkoľvek? Refresher hľadá full time redaktorov z Bratislavy

REFRESHER PRÁCA
Uložiť Uložené

Ak túžiš po zaujímavej a solídne platenej práci, si na správnej adrese.

Kto sme

Sme Refresher, fresh web pre fresh ľudí. Dokážeme článkom naštartovať kariéru umelca alebo utlmiť nejaký divný trend. Snažíme sa okrem vtipných a jednoduchých článkov tvoriť hodnotné a náučné texty, predstavovať lokálnych hudobníkov, podnikateľov a iných šikovných ľudí, tvoriť recenzie, reportáže a rôzne videá. Vymýšľame stále niečo nové, každý deň sa zlepšujeme, či už pri tvorbe obsahu, manažmente alebo s technickými vylepšeniami na stránke.

Čo u nás nájdeš?

V pohode ľudí, uvoľnenú atmosféru. Veľa komunikácie online a využívanie rôznych inovatívnych nástrojov. Kancelárie v Bratislave. Sem-tam si môzes vybrať sneakers podľa vlastného gusta vo Footshope, máme lístky na filmové predpremiéry, na rôzne zaujímavé, ale aj zvláštne akcie, festivaly po Slovensku, Česku, Európe. Priestor na rast, vyjadrenie názoru a vplyv na smerovanie projektov a samotnej firmy. Kredit na knihy, semináre, workshopy, ktoré prispejú k tvojmu profesijnému a osobnostnému rastu.

Ešte predtým, ako prejdeme k full time redaktorom, povedzme si, že ak máš záujem písať o filmoch, kontaktuj [email protected] 

no a ak más záujem tvoriť články pre freshfem ako:

nehanbi sa kontaktovať [email protected]

A teraz k tomu hlavnému. Prečo hľadáme fulltime redaktorov:

Potrebujeme moderných ľudí, ktorí sa Refresheru budú venovať (takmer) denne, vedia čo mladí chcú, radi spoznávajú nových a zaujimavých ľudí, sledujú dianie doma a vo svete.

Koho hľadáme

Niekoho, kto ukončil školu - fulltime pozícia. Hľadáme viacerých - ak si myslíš, že sa hodíš do opisu na 100 %, ale ešte chodíš do školy, nevadí, môžeš u nás stážovať alebo robiť part time a potom uvidíme. Vyžadujeme ale minimálne 4 - 5 hodiniek denne. Si cieľavedomý, vytrvalý a orientovaný na výsledky. Takmer 100-percentná gramatika. Si takmer vždy online. Keď sa vyskytne nejaká dôležitá novinka, vieš ju spracovať do pol hodiny. Vieš, čo si mladí “idú”. Nemáš problém pracovať z bratislavského officu niekoľkokrát do týždňa (môžeš tu byť 24/7).

Odporúčané
„Rómovia nechcú pracovať, stačia im dávky.” Kvôli stereotypným nálepkám si až 70 % Rómov na Slovensku nevie nájsť prácu „Rómovia nechcú pracovať, stačia im dávky.” Kvôli stereotypným nálepkám si až 70 % Rómov na Slovensku nevie nájsť prácu 18. apríla 2024, 10:30

Máš rád hudbu, módu, jedlo a trochu aj technológie. Ideálne, ak ti nerobí problém napísať krátky článok alebo text v podstate o čomkoľvek (samozrejme aj s Googlom) - či je to nový telefón, reštika, podujatie, hudobník. Chceš sa učiť a neustále ísť vpred, vyššie a vieš, že je stále čo zlepšovať. Učíš sa zo svojich chýb, ale aj úspechov. Angličtina. Nemusíš zvládať prezentáciu v cudzom jazyku alebo viesť obchodný a formálny rozhovor, no nemáš problém prečítať a pochopiť anglický text, prípadne audio.

Náplň práce:

1. Identifikovanie trendov, podnikov, zaujímavostí, inšpiratívnych ľudí, eventov.
2. Písanie mega zaujímavých článkov na zákade tebou identifikovaných lokálnych trendov.
3. Písanie článkov na základe zadania - copywriting, v prípade PR správ, rôzne témy.
4. Užívať si prácu.

Aké články približne požadujeme

Určite máš vlastné nápady, inak by si sa neprepracoval až sem, no pravdepodobne sa tiež pýtaš, či nechceme pokryť konkrétne témy, prípadne akých článkov by sme radi videli viac, takže poďme na to, je toho viac.


Treba však zmieniť, že momentálne hľadáme výlučne osoby, ktoré majú dobré nápady, dokážu spracovať takmer čokoľvek, nerobí im problém vybehnúť do ulíc hlavného mesta a hlavne sa budú venovať domácim témam viac ako zahraničným, či už pôjde o predstavovanie rôznych úspečných či zaujímavých ľudí, projektov, podnikateľských nápadov, firiem, prevádzok, miest a podobne.

Ukážme si zopár príkladov

Sme si samozrejme vedomí, že sa nedá úplne stále písať o lokálnych témach, takže ak vieš spracovať hocijakú zaujímavú novinku alebo máš záujem písať aj niečo iné ako slovenské, samozrejme môžeš. Pomer by mal ale byť určite aspoň 60 percent v prospech domácich tém. Zaujímavé "ne-slovenské" články:

Koľko zarobím?

700 - 1000 eur. Záleží od počtu článkov mesačne, ale ak budeš pracovať aspoň 5 hodín denne a dáš približne 3 kvalitné články denne, určite sa dopracuješ k tej vyššej sume. Záleží od tvojho prínosu, výkonu a aktivity.

Odkedy ťa potrebujeme

Oddnes. Každý deň je premárnený. Ak ale niekde pracuješ, no rád by si zmenil pôsobenie a pridal sa do viac fresh tímu, napíš nám. Niečo vymyslíme.

Čo máš spraviť a kam poslať?

1. BIO
Daj nám krátke bio o sebe. Opíš sa ako osobu, nie pracovné skúsenosti, ale povahu, cieľe, záujmy.

2. Pracovné skusenosti
Povedz nám o svojich (relevantných) pracovných skúsenostiach a čo si sa pri nich naučil. Čo si vyštudoval a čo ťa baví a prilož aj zoznam predchádzajúcich pracovných skúseností v štrukturovanej podobe.

3. Hobbies
Pod čo ťa baví sa kľudne rozpíš, alebo len uveď kľúčové slová. Čo robíš, ak nepracuješ.

4. Prečo ty a prečo u nás
Prečo chceš robiť práve na Refresheri, čo sú tvoje silné stránky a čo vieš priniesť do Refresheru.

5. Kedy by si vedel nastúpiť.

6. Pošli nám aspoň 2 ukážkové články (stačí niečo kratšie) a aspoň 10 nápadov na články.

Celé to zahrň do jednej A4. Ak máš otázky, napíš ich do e-mailu, no a pošli vo formáte .pdf
na [email protected] s predmetom #SKREDAKTOR. Kľudne ty-kaj, píš maximálne úprimne a otvorene, chill. Odpovieme, len ak spĺňaš vyššie vymenované požiadavky.
Domov
Zdieľať
Diskusia