Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2019, 9:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena rodila vo väznici 5 hodín, kým jej prišli na pomoc. Právnici zverejnili video

ZAUJÍMAVOSTI VÄZENIE
Uložiť Uložené

Pred viac ako rokom porodila žena vo väznici bez pomoci zdravotníkov. Syn je v poriadku, video má byť výstrahou pre ostatných a dôkazom neprofesionality personálu väznice.

Ešte 31. júla minulého roku si žena menom Diana Sanchez prežila v denverskej väznici peklo. Aj napriek tomu, že personál špeciálneho medicínskeho oddelenia informovala, že bude rodiť, nikto jej nepomohol. Podľa informácií Fox News bola väzeňkyňa nútená priviesť dieťa na svet sama, keďže zdravotné sestry ju 5 hodín počas pôrodu ignorovali a neprišli ju ani skontrolovať.

Aktuálne bola na zariadenie aj samotný personál podaná žaloba a právníci zverejnili aj video z bezpečnostnej kamery bez zvuku. To má byť nielen dôkazovým materiálom ale aj výstrahou do budúcnosti, aby sa ku podobným prípadom pristupovalo zodpovedne. Časť záznamu v svojej reportáži zverejnila napríklad Markíza

Odporúčané
Pacientovi v Bratislave údajne vytrhli iný zub, než o ktorý požiadal Pacientovi v Bratislave údajne vytrhli iný zub, než o ktorý požiadal 10. mája 2019, 11:43

Zdravotný personál vošiel do cely až v momente, keď už bolo dieťa skoro na svete, dnes však už vieme, že je viac ako ročný chlapec zdravotne v poriadku.

Väznica v Denveri tvrdí, že realizovala vlastné vyšetrovanie a analyzovala, kde sa mohla stať chyba, verejnosť zatiaľ informovať nebude.  Z dostupných zdrojov uviedli dozorcovia za problém, že nevedeli vybaviť odvoz do nemocnice tehotnej žene včas. 

Odporúčané
Operujem 12-krát za deň na úrovni vojnovej chirurgie. Slovenský doktor sa sťažuje, že ich všetci hejtujú Operujem 12-krát za deň na úrovni vojnovej chirurgie. Slovenský doktor sa sťažuje, že ich všetci hejtujú 3. júna 2019, 11:07
Domov
Zdieľať
Diskusia