Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. januára 2021, 6:50
Čas čítania 1:27
Daniel Mikolášik

Mladí si vo veľkom natierajú pery krémom na erekciu, aby ich zväčšili. Lekári varujú pred nebezpečnými účinkami

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Nebezpečný trend má na TikToku veľký úspech.

Ešte nedávno bolo na TikToku veľkým, no zároveň nebezpečným trendom orezávanie si zubov, aby si na ne ľudia mohli nasadiť nové korunky. Ak si si myslel, že nemôže prísť väčší bizár, mýlil si sa.

Na sociálnej sieti sa totiž objavil nový trend. Mladí si tentokrát vo veľkom natierajú pery mužským krémom na slabú erekciu a erektilnú dysfunkciu, aby ich zväčšili.

Odporúčané
Influencerka Cynthia: Médiá ma označujú za Separovu novú frajerku, v skutočnosti sme sa videli len raz (Rozhovor) Influencerka Cynthia: Médiá ma označujú za Separovu novú frajerku, v skutočnosti sme sa videli len raz (Rozhovor) 7. decembra 2020, 9:30

Ako informuje portál Metro, na TikToku sa objavilo virálne video od tvorcu menom Jerry Mal, ktorý tvrdí, že vo filme videl, ako si osoba na pery natrela krém na erekciu a do pár minút prišiel zväčšujúci efekt. Preto sa to rozhodol vyskúšať aj on na sebe. Ako môžeš vidieť vo videu, krém skutočne funguje a do približne 6 minút má Jerry pery ako po botoxe. 

Najprv vraj cítil jemné brnenie pier, ale necítil sa zle, no ku koncu ho už pery pálili, a tak si krém okamžite zotrel. Zostal prekvapený z toho, ako mu za takú chvíľu dokázali napuchnúť. Video sa stalo takým hitom, že aktuálne má viac ako 3,5 milióna videní a mnohí tínedžeri to po vzore Jerryho doma skúšajú tiež.

@jerrybmaldonado

If you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again ##beauty ##lips

♬ original sound - Jerry Mal

Lekári však pred nebezpečným trendom varujú. Môže mať totiž nežiadúce účinky nebezpečné pre ľudské zdravie. Väčšina krémov na erektilnú dysfunkciu sú vazodilátory, ktoré spôsobujú rozšírenie ciev a zvyšujú prietok krvi. Lekári však tvrdia, že krém nie je určený na iné časti tela a preto je jeho používanie na perách nebezpečné.

Odporúčané
Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém 4. marca 2024, 12:30

Známy dermatológ na TikToku, vystupujúci ako Derm Doctor, zdôraznil, že zvýšený prietok krvi do pier trvá približne hodinu, takže sa snažil mladých odradiť, aby to ani neskúšali, keďže je to len dočasné. „Tieto krémy nie sú vyrobené na požitie na pery a ani na konzumáciu. Nie je to bezpečné. Funguje to, ale neodporúčam to,“ uviedol na sociálnej sieti.

Doktor Ross Perry zo spoločnosti Cosmedics zas uviedol, že nanášanie takýchto krémov na pery v snahe získať plnšie ústa je „úplne absurdné“ a môže byť z viacerých dôvodov mimoriadne nebezpečné. 

„Jedinci, ktorí to vyskúšajú, môžu utrpieť alergickú reakciu, ako je štípanie, bolesť, pľuzgiere a nepríjemné opuchy. Ďalšie vedľajšie účinky krému môžu spôsobiť bolesti hlavy, problémy s krvným tlakom a dokonca aj problémy so srdcom,“ povedal pre Metro.

Domov
Zdieľať
Diskusia