Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 19:32
Čas čítania 1:06
Miriam Rumanková

Mladí si vo veľkom orezávajú zuby, aby si na ne nasadili nové. Zubárka varuje pred zdravotnými problémami

NEWS ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Na videu, ktoré uverejnila opisuje to, že veneers si bude musieť každý, kto sa pre túto možnosť rozhodne, meniť každých 10-15 rokov.

Dnešné trendy, ktoré sa týkajú úpravy zovňajška nepoznajú hraníc. Žijeme v dobe, keď je možné si dať odstrániť tuk z bokov a následne ho aplikovať na tvár, aby sme zmenili jej tvar.

Najnovším trendom, ktorý kraľuje na sociálnych sieťach medzi influencermi a mládežou je orezávanie si vlastných zubov a následne nasadenie koruniek alebo takzvaných veneers. Zo všetkých možných spôsobov, ako dosiahnuť dokonalý úsmev táto možnosť patrí medzi najlacnejšie varianty a možno preto je taká obľúbená. Informuje o tom portál Ladbible.

Nie jeden influencer sa v rámci spolupráce s konkrétnou klinikou pochválil svojimi orezanými zubami, ktoré pripomínajú chrup žraloka a následne ukázal fotku potom, ako mu boli veneers nasadené. Inšpiratívne sa to stalo pre mnoho mladých ľudí na celom svete a tak si nechávajú zuby orezávať na dennom poriadku.

Odporúčané
Frajerka sa s Angličanom rozišla a on si kúpil namiesto nej dve husi. Chodí s nimi dokonca aj na drink Frajerka sa s Angličanom rozišla a on si kúpil namiesto nej dve husi. Chodí s nimi dokonca aj na drink 22. novembra 2020, 9:25
Domov
Zdieľať
Diskusia