Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2020, 9:25
Čas čítania 0:54
Miriam Rumanková

Frajerka sa s Angličanom rozišla a on si kúpil namiesto nej dve husi. Chodí s nimi dokonca aj na drink

NEWS
Uložiť Uložené

Susedia sa sťažujú na neznesiteľný hluk. Pre nepríjemné zvuky, ktoré husi vydávajú mu hrozí pokuta vyše 5 000 eur.

So Svenom Kirbym sa rozišla jeho priateľka počas pandémie koronavírusu. Zdrvený muž si zaobstaral dve husi, aby sa necítil vo svojom byte osamelý a aby mu niekto robil spoločnosť. Zvieratá začali prekážať jeho susedom, pretože sú vraj hlučné. Informuje o tom portál Metro.

Za husi 34-ročný muž zaplatil do 100 eur a pomenoval ich Beep Beep a Norbert. O svojich miláčikov sa vzorne stará, dovolí im voľne behať po celom byte, dokonca im oblieka plienky a vodí ich na prechádzky po okolí. Známymi sa trojica stala už vtedy, keď Sven zobral svojich kamarátov na drink do pubu.

Odporúčané
Tiger prešiel počas deviatich mesiacov 3 000 km. Hľadal si nové teritórium Tiger prešiel počas deviatich mesiacov 3 000 km. Hľadal si nové teritórium 18. novembra 2020, 13:24

Sven v týchto dňoch čelí ťažkej situácií, pretože mu prišlo varovanie z úradu o tom, že jeho husi sú príliš hlučné a musí sa ich zbaviť. Má na to 28 dní a ak svoju povinnosť nesplní, hrozí mu pokuta až do výšky 5000 libier. „Milujem moje husi, majú skvelú povahu. To, že sa ich mám zbaviť mi láme srdce,“ povedal Sven a dodal, že sa cíti ako keby mu chceli odobrať vlastné deti. Podľa jeho slov ho Beep Beep a Norbert považujú za ich mamu.

Domov
Zdieľať
Diskusia