Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2020, 13:47
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Internet obleteli dojímavé zábery verného pitbula, ktorý poslušne leží vedľa mŕtveho tela svojho pána

ZAUJÍMAVOSTI PES SMRŤ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Srdcervúce zábery svedkovia publikovali na internet a okamžite sa vďaka silnej emócii stali virálnymi.

Internetom sa šíri srdcervúca fotografia, na ktorej sa nachádza verný pes ležiaci vedľa tela svojho mŕtveho majiteľa. Muža totiž v pondelok ráno miestneho času zastrelili v uliciach mexického mesta Guadalajara. Miestni počuli sériu niekoľkých výstrelov a nehybné telo muža na ceste, okamžite preto kontaktovali políciu.

Ako informuje Fox News, išlo o mladého muža, ktorý mal len 25 rokov a za bieleho dňa ho z neznámych príčin zastrelil zatiaľ neznámy páchateľ. Predpokladá sa, že malo ísť o vyrovnávanie si účtov medzi miestnymi nebezpečnými gangami. 

Odporúčané
Mláďa kengury prišlo požiadať o pomoc tínedžera po tom, čo takmer zhorelo v austrálskych požiaroch Mláďa kengury prišlo požiadať o pomoc tínedžera po tom, čo takmer zhorelo v austrálskych požiaroch 5. januára 2020, 10:12

Mladík utrpel viacero strelných rán, pričom minimálne jedna ho zasiahla aj priamo do tváre. Záchranári mu po príchode už nevedeli nijako pomôcť. Na mieste ho vyhlásili za mŕtveho. Svetlohnedý pitbul, ktorý patril zavraždenému, sa okamžite po výstreloch rozbehol za svojím majiteľom, aby ho zachránil.

Domov
Zdieľať
Diskusia