Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2019, 23:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chystá sa Paranormal Activity 7. Nový diel natočia králi hororov v štúdiu Blumhouse

Chystá sa Paranormal Activity 7. Nový diel natočia králi hororov v štúdiu Blumhouse
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jason Blum získava pod svoje krídla ďalšiu hororovú značku.

CEO Paramountu Jim Gianopulos na momentálne prebiehajúcom CineEurope prehlásil, že chystajú nový diel Paranormal Activity. A keďže ide o horor, je jasné, že sa oň postará Jason Blum. Ide o šéfa Blumhouse Productions, stále len 19-ročnej spoločnosti, ktorá sa zameriava na produkovanie hororových počinov.

Robia tak za nízke rozpočty s cieľom dať tvorcom kreatívnu kontrolu nad ich filmami. Častokrát im to vychádza tak, že sa jednak podarí film a jednak aj slušne zarobí. Aby si mal prehľad o tom, o aké počiny sa už postarali, klikaj sem. Ide o otcov Paranormal Activity, Sinister, Insidious, The Purge, Ouija, Happy Death Day a skamarátili sa aj so Shyamalanom či Jordanom Peelom. Zastrešia aj remake Neviditeľného muža, reboot Halloweenu, Spawna a množstvo ďalšieho. 

Jednotku Parranormal Activity natočili za 15 tisíc dolárov a z kín po celom svete si odniesli takmer 200 miliónov dolárov. Nikto sa teda nečudoval, že prišlo 5 ďalších dielov. Nie je známe, kedy sa nového dielu dočkáme, ale skôr ako budúci rok to nebude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia