Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 18:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Wasted Tour s Radikalom, Fobia Kidom, Dymerom a hosťami pokračuje už túto sobotu v Bratislave

HUDBA
Uložiť Uložené

Už 4. mája sa bratislavským klubom Ixel budú ozývať skladby členov FCK THEM, Dogmy aj Comebackgangu.

Wasted Tour s Radikalom, Fobia Kidom, Dymerom a hosťami pokračuje už túto sobotu v Bratislave

Radikal Chef vydal pred pár dňami tretie pokračovanie projektu Freeride a už 4. mája s ním príde do klubu Ixel v Bratislave, kde mu budú sekundovať aj Dymer a Fobia Kid. Druhý menovaný aktuálne servíruje tracky v rámci série Kultúrny šok a už zároveň sľúbil, že ich budeme mať možnosť na tejto udalosti počuť exkluzívne aj naživo. 

Bratislavská zastávka Wasted Tour bude teda špecifická v prvom rade tým, že na nej budeme počuť veľa nových live vecí. Bordel a energia, ktorej zárukou táto udalosť bez pochýb je, však ostáva minimálne rovnaká a máš sa teda na čo tešiť. 

Špeciálnymi hosťami budú Luisa z Comebackgangu a Maniak z českého BiggBoss labelu a taktiež Yungfakgod. Počas celého večera sa o budú o zábavu spoza pultov starať aj Dufus, Bighorse a Black Angelika. Zároveň nemôže chýbať ani ľadovo namrazený Jägermeister a viac už snáď dodávať nie je potrebné. Lístky budú dostupné priamo na mieste. 

Po koncertoch ťa ešte čaká afterparty, na ktorej vystúpia Ivo Tieň & Luna x Bighorse a Neorge z Mäsokombinátu.

Domov
Zdieľať
Diskusia