Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 16:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aký je detský sen Sergeia Barracudu? Rap už nie je len o peniazoch, ženách a drogách, ale aj o tankoch

HUDBA
Uložiť Uložené

V domácich rapových videoklipoch väčšina ostáva pri klasických rekviziách, chalani z Azurit Kindgom však mierne posunuli latku.

Je to už pár týždňov, čo uzrel svetlo sveta nový videoklip od ostravských chalanov z Azurit Kingdom. Dostal názov Rakety a veľkej pozornosti sa teší hneď z niekoľkých dôvodov. Okrem toho, že Sergei a Pastor dlhšiu dobu nepracovali spoločne má viac ako pol milióna pozretí na svedomí určite aj samotný videoklip od Divergent Films. 

Nešlo však o úplne klasický vizuál, aj keď jeho cieľom bolo bez akýchkoľvek pochýb demonštrovať, akú rapgame členovia AK žijú. Vhodne korešpondoval so samotným textom, keďže chalani rapujú v prvom rade o sebe, svojej viac aj menej legálnej práci, úspechoch aj schopnostiach. 

Ako už býva zvykom, mali sme možnosť vidieť ženskú krásu, peniaze aj luxus, tentokrát však prichádza aj špeciálna rekvizita v podobe tanku. Ako vlastne natáčanie s vojnovou technikou prebiehalo teraz Azurit Kingdom odhaľuje v making of videu, v ktorom sa dozvieš o Sergeiovom detskom sne.

Pastor edukuje všetkých autičkárov a my sme radi, že ostravská skupina je ochotná ukazovať nám aj pozadie vzniku ich projektov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia