Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 9:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lacnejšie alebo zadarmo na Pohodu? Máme ponuku pre študentov, učiteľov, dobrovoľníkov aj brigádnikov

HUDBA
Uložiť Uložené

Organzátori dávajú pri príležitosti Dňa učiteľov možnosť držiteľom študentských kariet získať 10 € zľavu na lístok. To však nie je všetko.

Festival Pohoda 2019 sa nezdržateľne blíži a do začiatku jeho konania ostáva niečo viac ako 100 dní. Už teraz vieme, že počas 11. - 14. júla sa môžeme tešiť napríklad na Skeptu alebo The Roots

Minimálne fanúšikov novej vlny slovenského rapu aj nerapu poteší účasť Gleba a pred pár dňami prišli organizátori aj s dávkou zatiaľ najnovších mien, ktoré ešte teraz dopĺňa aj techno reprezentant Jeff Mills

To však z noviniek nie je všetko. Pohoda sa totiž rozhodla osláviť Deň učiteľov a pri tejto príležitosti dáva študentom a učiteľom možnosť zakúpiť si vstupenky na celý festival so zľavou  10 €. Pre držiteľov kariet ITIC, ISIC a Euro<26 je v predaji celkovo 283 permanentiek za 89 €.

Na jeden platný preukaz je možné zakúpiť maximálne 2 lístky na tomto linku. Pre uplatnenie zľavy je potrebné zadať licenčné číslo preukazu v tvare: počiatočné písmeno, 6 alebo 12 číslic, a ak ho preukaz obsahuje, aj záverečné písmeno. Zároveň je potrebné, aby sa meno a priezvisko zadané pri registrácii, zhodovalo s údajmi na karte. Zľavu môžeš využiť do polnoci 28. marca.

Lacnejšie alebo zadarmo na Pohodu? Máme ponuku pre študentov, učiteľov, dobrovoľníkov aj brigádnikov

V týchto dňoch ešte organizátori spustili registráciu brigádnikov do nápojových centier na Pohodu 2019. Registrácia dobrovoľníkov sa začne začiatkom apríla na podstránke volunteers.pohodafestival.sk. V prípade záujmu o iné brigády (upratovači, pomoc pri príprave a balení festivalu) môžeš napísať na workers.pohodafestival.sk. Dostaneš tak možnosť zúčastniť sa najbližšieho ročníka Pohody zadamo a ešte si možno aj privyrobiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia