Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2019, 16:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Pohoda servíruje ďalšie mená elektronickej scény. Príde aj aktuálny víťaz Grammy

HUDBA
Uložiť Uložené

Okrem Mura Masa poctí Slovensko svojou návštevou aj Ekman, Illnurse, či Bukahara a Bazzookas.

Festival Pohoda je už viac ako dve dekády neodmysliteľnou súčasťou festivalového leta a každoročne sa jeho organizátorom darí prinášať na Slovensko zaujímavé a hlavne aktuálne mená, aké by sme v domácich koncertných halách pravdepodobne nikdy nevideli. Už teraz vieme, že počas 11. - 14. júla sa môžeme tešiť napríklad na Skeptu alebo The Roots

Minimálne fanúšikov novej vlny slovenského rapu aj nerapu poteší účasť Gleba. Nám je však jasné, že Pohoda ešte zďaleka neodhalila všetky svoje tohtoročné tromfy a dôkazom je aj ďalšia várka mien.

Tentokrát potešíme fanúšikov z vôd EDM, acid elektra a industriálneho techna. To príde reprezentovať holandský Ekman, ktorého surový sound 909-tky, acidové riffy valiace sa skrz temné atmosférické plochy na pozadí starostlivo vyskladaných bicích objavili dramaturgovia v berlínskom Berghaine.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PohodaFestival (@pohodafestival),

Na Pohode 2019 vystúpi aj súčasný víťaz Grammy, producent a multiinštrumentalista Mura Masa. Toho môžeš poznať napríklad vďaka spolupráci s ASAP Rockym na skladbe Love$ick, no má aj veľa vlastných vecí, vďaka ktorým prerazil ako rodák z ostrova Guernsey aj za veľkou mlákou.

Veľmi trefne a viac než presvedčivo jeho štýl už opísali organizátori: „Podľa last.fm minimalistickým, no efektívnym prístupom k britskému trapu kombinuje energiu elektronickej produkcie a klubovej kultúry s rustikálnymi a organickými zvukmi a farbami tradičnej samplovej tvorby beatov.“

Na 23. ročníku festivalu zahrá aj kapela Bukahara, ktorá nemohla pre zranenie člena skupiny odohrať koncert na minuloročnej Pohode a opäť sa vrátia živelní holandskí Bazzookas.

 Viac informácií a vstupenky nájdeš na oficiálnej stránke festivalu a do komentárov nám nezabudni napísať, ako si zatiaľ s oznámenými menami spokojný. 

Domov
Zdieľať
Diskusia