Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 7:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bude Gleb jediným slovenským raperom na festivale Pohoda 2019?

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Na Pohode 2019 vystúpi mladý bratislavský MC GLEB rapujúci rýchle rýmy do žánrov ako glitch hop, grime, trap a D&B.

Slovenské festivaly sa aktuálne naplno venujú oznamovaniu nových atraktívnych mien a nám je už teraz jasne, že ich budeme musieť navštíviť všetky. Rozmanitosť line upov dáva možnosť zažiť počas jedného leta v rámci jedinej krajiny vystúpenia z celého sveta a veľkú zásluhu na tom má aj Pohoda. Tá sa bude konať na letisku v Trenčíne počas 11. - 13. júla.

Najväčší slovenský sviatok pod holým nebom teraz avizuje, že sa môžeme tešiť aj na vystúpenie Gleba. Ten nemá rád oslovenie rapový interpret, no má k nemu dostatočne blízko na to, aby sme ho mohli považovať za reprezentanta žánru na tejto obrovskej udalosti. Pre svoje skladby si vyberá v prvom rade hudby zaraďované medzi glitch hop, grime, trap a D&B.

Keďže je dramaturgia Pohody natoľko prísna, že si na nej nezahrajú ani áčkoví domáci raperi rotujúci po všetkých festivaloch, pre Gleba a jeho label FCK THEM ide o naozaj veľkú vec. Pravdou zároveň ostáva, že nepôjde o jeho prvé vystúpenie na podobnej udalosti. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

hrám na @pohodafestival

Príspevok, ktorý zdieľa Gleb Zoo (@glebzoo),

Domov
Zdieľať
Diskusia