Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 16:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill už nie je Superman! Herec sa údajne vykašľal na rolu aj celé DCEU a bude sa venovať Zaklínačovi

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

DCEU postupne umiera a Man of Steel nepripadá do úvahy.

Tak toto sme nečakali. Hollywood Reporter reportuje odchod Henryho Cavilla z DCEU. Celé to malo začať, keď padli jednania medzi Cavillovou stranou a Warnermi ohľadom camea Supermana v Shazamovi. 

Zatiaľ nevieme prečo, no Cavill sa do camea asi nehrnul a navyše sa zdá, že už vôbec nemá chuť pokračovať v role Supermana. Je to zvláštne, keďže pred 4 mesiacmi Collideru povedal, že túži natočiť Man of Steel 2.

Priznal, že v štúdiu vedú veľa rozhovorov, a to aj s konkrétnymi tvorcami. Chcel vyrozprávať viacero príbehov a zdalo sa, že je všetko v poriadku.

Zdroje HR však hovoria jasne a s Cavillom do budúcna už nepočítajú. Podporuje to aj nedávna kastingová novinka ohlasujúca Cavilla v role Geralta z Rivie v pripravovanom seriáli Witcher od Netflixu. 

Na oficiálne informácie si ešte budeme musieť počkať, no zdá sa, že DCEU sa ani naďalej nedarí. 

Podľa všetkého sa miesto Supermana zameria na Supergirl. Zdá sa, že končí Batman, Superman a možno aj Flash, keďže už aj ohľadom neho je ticho až príliš dlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia