Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. septembra 2018, 20:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid je*e rádiá a nie je šašo pre deti ako youtuberi. Tvrdí aj, že je Pussy Killer a texty píše na drogách

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Bývalý člen Comebackgangu by mal čoskoro vydať album Garáž a dnes sme sa dočkali nového videoklipu.

Fobia Kid ešte pred pár mesiacmi ohlásil odchod zo zoskupenia Comebackgang, za ktorým sme však nemuseli hľadať žiadne negatívne udalosti, keďže s jeho členmi majú k sebe stále veľmi blízko. Skôr sa chcel venovať albumu Garáž pod vlastnou značkou a s ľuďmi, s ktorými trávi viac času. 

Dôležité však je, že má tento projekt čoraz reálnejšie kontúry a už sme sa dočkali zverejnenia oficiálneho coveru a tiež tracklistu, kde však ešte chýba zopár mien na hosťovačkách ako prekvapenie pre fanúšikov. Po malých pretrasoch sme sa dnes dočkali zverejnenia novej skladby, ktorá dostáva názov Pussy Killer a po prvom pozretí si ju zapamätáš vďaka jedinečnému vizuálu od Viet Vana. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SPACE NIGGA (@fobia_kid),

Skladba je v prvom rade reprezent záležitosťou, kde však Fobia dokazuje svoje lyrické schopnosti. Zároveň sa dozvedáme, že Garáž uzrie svetlo sveta ešte tento mesiac pod vydavateľstvom Dogma, a tak odporúčame sledovať jeho sociálne siete pre viac aktualít. Teraz už ale novinka s produkciou od Naumeho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia