Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 17:08
Čas čítania 0:00
Radka T.

Platili im za to, že mali sex v luxusných hoteloch. Jedinou úlohou páriku bolo o svojich zážitkoch napísať vzrušujúci blog

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Dvojica sa podieľala na tvorení erotického cestovateľského sprievodcu.

Asi žiadny pár sa pri dovolenke neubráni sexuálnym radovánkam, hlavne v hotelovej izbe, no Jessica D'Argent a jej priateľ Justin Engelke to povýšili na celkom inú úroveň.

Jessica a Justin sú mladý krásny pár, ktorý má rad cestovanie, slnko, život a sex. Na ňom sa rozhodli vybudovať pozoruhodný „biznis“. Niežeby nezvykli cestovať aj predtým, no teraz sa im podarilo dostať nielen na zaujímavé miesta, ale i do luxusných hotelových izieb. Aby za to dostali zaplatené, o intímnych zážitkoch z hotelov písali blog. Jessica a Justin sú spolu už šesť rokov, takže tento výlet mal pre nich ešte jednu veľkú výhodu - do vzťahu im vniesol nové vzrušenie.

Atraktívni dvadsiatnici sa podieľali na tvorení netradičného cestovateľského sprievodcu, pri ktorom sa niektorí budú poriadne červenať. Sexuálny zážitok z každého hotela, ktorý navštívili - a dostali za to zaplatené, pikantne opísali v blogu, takže podobných príspevok od excentrickej dvojice utešene pribudlo. 

Odporúčané
Vodca zakázal fajčenie a v hlavnom meste povolil len biele a čisté autá. Jozef rozpráva o cestách po Turkménsku (Rozhovor) Vodca zakázal fajčenie a v hlavnom meste povolil len biele a čisté autá. Jozef rozpráva o cestách po Turkménsku (Rozhovor) 20. marca 2024, 14:30

K zaujímavého blogovaniu sa však dvojica nedostala až tak náhodne. Pár dostal možnosť cestovať po Austrálii a užívať si v hoteloch vďaka výhre v súťaži spoločnosti vyrábajúcej kondómy, kde zaujal svojím úvodným videom. „Mal som dobrý pocit a povedal som Jesse, že si myslím, že vyhráme,“ opísal Justin.

Jessica a Justin sa stali jedným z desiatich párov, ktoré mohli prispieť k tvorbe nekonvenčného cestovateľského sprievodcu, a to vďaka výrobcovi kondómov Skyn.

„Aby sme tohto sprievodcu priniesli do vašich životov, poslali sme skutočných ľudí cestovať po svete, aby vás inšpirovali a opísali farby, tvary, vône, zvuky i pocity, ktoré definovali ich najintímnejšie skúsenosti počas cestovania,“ opísala poeticky zmysel projektu spoločnosť. V skutočnosti však išlo skôr o jeden veľký erotický zážitok nadšených výhercov. Ich jedinou úlohou bolo totiž prísť do vybraného hotela, mať v ňom sex, čo-to pofotiť a napísať o svojom zážitku. Samozrejme, za peniaze. Okrem Jessicy a Justina sa podarilo nájsť šťastlivcov napríklad aj v Brazílii či Francúzsku. 

Justin však s úsmevom prízvukuje, že s frajerkou nepísali len o svojich intímnych zážitkoch z izieb, ale reálne hodnotili hotely. Dokopy strávili na cestách dva týždne a o výdavky sa vôbec nemuseli starať. Všetko im hradila spoločnosť, ktorá chce ľuďom priniesť informácie o najlepších miestach na svete, kde sa dá „ísť na to“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia