Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018, 12:40
Čas čítania 0:00
redakcia

REFRESHER hľadá šéfredaktora módnej sekcie. Získaj prácu snov a živ sa písaním o handrách, rape, celebritách a všetkom, čo s tým súvisí

REFRESHER KANYE WEST MÓDA PALACE SKATEBOARDS RAP SUPREME
Uložiť Uložené

Najčítanejší lifestylový portál na Slovensku potrebuje posilniť.

Rozhodli sme sa, že začiatok nového roka oslávime aj príchodom čerstvého člena do našej redakcie. Refresher sa rozrastá, zväčšuje sa jeho mediálne portfólio a s ním pochopiteľne aj tím ľudí, ktorí majú najznámejší lifestylový portál široko-ďaleko na starosti.

Hľadáme redaktora. Bude riešiť módu, handry, tenisky, rap, blogerov, relevantné celebrity a podobne. Potrebujeme, aby si pracoval fulltime z príjemného bratislavského officu. Ak si chceš občas nejaký pracovný deň nahradiť víkendom, pokojne. Máš povinnosti a vyhovoval by ti niektorý deň home office? Aj to je v pohode.

Tok informácií je taktiež nepredvídateľný a vrtkavý, a tak očakávame, že ak sa vyskytne niečo cez víkend, zvládneš o tom informovať. Čas s nami zasa budeš okrem písania venovať plánovaniu a prípadným stretkám či možno aj vystupovaniu pred kamerou. Ak teda budeš chcieť. Pokojne si to nazvi aj šéfredaktorstvo módnej sekcie, ako sa ti to viac páči.

REFRESHER hľadá šéfredaktora módnej sekcie. Získaj prácu snov a živ sa písaním o handrách, rape, celebritách a všetkom, čo s tým súvisí

To, že budeš riešiť módu, je však slabý popis. Ak tvoria polovicu tvojho šatníka Supreme kúsky z posledných dvoch rokov, nevieš, že Thrasher nie je predovšetkým značka, nosíš nejaký fejkový kúsok, nebodaj si mal niekedy na nohách Supry a chodíš piť do klubov v Yeezys z posledného dropu, táto práca pre teba nebude.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Pokiaľ však dokážeš identifikovať trendy, sledovať novniky, horúce kolekcie či kolaborácie a dianie, či už v móde rýchlej, pomalej, nízkej alebo vysokej, rýchlo nám píš.

Pokiaľ sa v móde (predovšetkým tej, o ktorú sa zaujímajú mladí ľudia) vyznáš, určite chápeš odseky vyššie a je ti jasné, akým úskaliam sa chceme vyhnúť. Ak nie, čítaj Napiču swag.

Rozhodne sa nemusíš báť, že by na módnom poli nebolo neustále o čom písať. Určite ti je jasné, že Refresher je jedným z kľúčových médií, ktoré prinášajú populárny zahraničný obsah aj k nám na Slovensko, a tak uvítame všetko od zaujímavej Supreme spolupráce (článkov ako Stussy/Supreme/hocikto majú novú kolekciu však budeš písať minimálne), Kanyeho v nových Runners až po analýzu outfitov na oceňovaní ostro sledovaných cien.

Aké články sú super a prijali by sme ďalšie také alebo im podobné?

Zopár článkov zo zahraničného rapu, primárne ale väčšie témy z neho, prípadne showbizu, nám neprekážajú, skôr naopak. Budú sa vyskytovať tiež PR správy, ktoré budeš musieť spracovať na základe podkladov od klienta. Budeš držať kontakt s dôležitými ľuďmi, chodiť na módne akcie. Skrátka potrebujeme, aby si nemal problém pokecať si s kýmkoľvek v mene Refresheru, pokojne aj so slovenskými influencermi.

Odporúčané
Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? 14. apríla 2024, 9:30

Vieš, o čom píše Refresher, a tak ak sa ti už práve teraz v hlave víria nápady na články, rozhovory či dokonca väčšie projekty, rozhodne je práve to znakom k tomu, aby si nám napísal.

    IN BRIEF  

 - potrebujeme mladého človeka s prehľadom o móde a všetkom, čo s ňou súvisí

 - budeš tvoriť články, riešiť rozhovory, stretnutia a viesť celú sekciu dopredu

 - vieš, čo je v móde toxické, ako sa vyvíjajú trendy, kto je relevantný a koho sledovať

 - pozícia je fulltime v bratislavskom office 

 - pozdvihnutie módnej videosekcie, kontakt s ľuďmi, návšteva akcií

REFRESHER hľadá šéfredaktora módnej sekcie. Získaj prácu snov a živ sa písaním o handrách, rape, celebritách a všetkom, čo s tým súvisí

Viackrát sme už prácu v Refresheri nazývali aj prácou snov. Nikdy sme nepreháňali, no v tomto prípade to platí dvojnásobne. Nech už vzniklo 200 webov s podobným zameraním ako Refresher, vždy im niečo chýbalo - relevantnosť v módnom vsete. Okrem toho úžasná atmosféra, príjemní a mladí kolegovia, ochotní šéfovia a, samozrejme, solídne platové ohodnotenie, ktoré s tebou radi dohodneme.

K tomu všetkému sú úplnou samozrejmosťou lístky na všetky možné podujatia od koncertov až po festivaly či topánky podľa tvojho výberu z Footshopu.

Teraz je však rad na tebe, aby si ukázal, čo sa v tebe skrýva, a tak nám, prosím, zašli dva články vo formáte PDF a k tomu päť až desať nadpisov alebo návrhov na témy, ktoré by sa podľa teba hodili k nám so stručným vysvetlením. Ak más nápady, ako oživiť alebo začať videá spojené s módnym dianím, blogermi, rapermi, ľudmi z ulice, určite sa rozpíš. Čím viac lepšich nápadov, tým vyššia šanca na získanie práce.

Odporúčané
REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI svoj playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Pri článkoch si predstavuj, že ich píšeš priamo na web. Dbaj tak na gramatiku, porozmýšľaj nad štylistikou a čiarkami, nezabúdaj na obrázky, zdroje, delenie odsekov a predovšetkým celkový vizuálny dojem a informačný prínos.

Nikto z nás nemá ani tridsať, čiže nám prosím ťa tykaj, buď úprimný a uvoľnený. Všetko pošli na [email protected] s predmetom #MODA. Pridaj aj krátke info o tebe, koľko máš rokov, čo skvelé v živote robíš, kde tráviš piatkové večery, aké úspechy máš na konte a podobne.

Ak si už pracoval s textom a vieš ho tvoriť tak, aby sa druhej strane príjemne čítal, je to skvelá výhoda, no pokiaľ disponuješ nespornými znalosťami, prehľadom a dokážeš, že si bez akýchkoľvek pochýb tým najlepším kandidátom, radi ťa čo-to naučíme. Pokiaľ však vo svojom portfóliu už máš nejaké tie zverejnené ukážky, pokojne sa nimi pochváľ a nezabudni ich spomenúť.

    IN BRIEF  

 - pošli nám tebou vypracované 2 články v PDF

 - pošli nám 5 až 10 námetov na tvorbu

 - prihoď info o tebe, ktoré by sme mali vedieť,

 -  prečo ty a prečo Refresher

 - odošli na [email protected] s predmetom #MODA 

REFRESHER hľadá šéfredaktora módnej sekcie. Získaj prácu snov a živ sa písaním o handrách, rape, celebritách a všetkom, čo s tým súvisí
Domov
Zdieľať
Diskusia