Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 8. októbra 2024 o 8:10
Čas čítania 0:39
Karolína Uličná

Kanye West sa údajne opäť rozvádza. Prezradil jeho plány, chce odísť žiť sám do Japonska

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST ROZVODY A ROZCHODY VZŤAHY YEEZY
Uložiť Uložené

Detaily rozchodu zatiaľ nie sú známe, ani jeden z nich sa k rozvodu oficiálne nevyjadril.

Kanye West sa údajne opäť rozvádza. Už v minulosti mu nevyšlo manželstvo s Kim Kardashian. Následne dva roky tvoril pár s 18 rokov mladšou Biancou Censori. Aj vďaka bizarným outfitom pre verejnosť predstavovali jeden z najkontroverznejších celebritných párov. Raper vraj informoval svojich blízkych, že sa plánuje rozviesť a žiť v Tokiu.

Ich zatiaľ oficiálne nepotvrdený rozvod údajne podnietil Biancu, aby zamierila do rodnej Austrálie, aby tam strávila čas so svojou rodinou a priateľmi. Naopak, Kanye bol podľa viacerých zdrojov, ktoré uvádza Hindustan Times, už viackrát videný v Japonsku. Posledné týždne ho ľudia videli v japonskom hlavnom meste bez Biancy. Napriek tomu, že sa o ich rozvode vo veľkom rozpráva, zatiaľ nie je známe, prečo sa manželia rozhodli svoj vzťah ukončiť.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023 o 9:30

Počas ich spoločnej dvojročnej cesty vyšli na povrch rôzne kontroverzie. Priatelia sa o Biancu báli a chceli ju pred Kanyem zachrániť. Viackrát sa na verejnosti objavila v sprievode rapera takmer nahá. Yeho bývalý zamestnanec dokonca obvinil rapera z toho, že je závislý od rajského plynu.

Bianca Censori a Kanye West
Zdroj: Getty Images/Bianca Censori
Domov
Zdieľať
Diskusia