Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 23:06
Čas čítania 0:24
Adam Novosad

Kim Kardashian požiadala o rozvod s Kanyem Westom

NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Rozvodové konanie podľa všetkého prebieha bez zbytočných konfliktov.

Kim Kardashian požiadala o rozvod svojho manželstva s Kanyem Westom. Dvojica spoločne strávila viac ako sedem rokov, ale v posledných mesiacoch sa na verejnosti objavovali správy, že Kim a Kanye nežijú v jednej domácnosti a manželstvo udržiavajú len kvôli deťom. Bulvárny portál TMZ informuje, že podľa Kim prebieha rozvodové konanie korektne a bez zbytočných konfliktov.

Odporúčané
Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba 17. februára 2021, 16:30

Kim a Kanye spolu vychovávajú štyri deti, ktoré by mali zostať v spoločnej výchove. V podaní o rozvod obaja žiadajú, aby súd zveril deti do striedavej starostlivosti, na ktorej chcú spolupracovať. Aj keď obaja podpísali predmanželskú zmluvu, podľa predbežných informácií ani jeden z nich netrvá na jej platnosti. Na podmienkach rozvodu a rozdelení majetku sa údajne dohodli vopred a mimosúdnou cestou.

Domov
Zdieľať
Diskusia