Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. septembra 2023, 9:30
Čas čítania 4:04
Adriana Královičová

Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST MÓDA YEEZY
Uložiť Uložené

Kanye West a Bianca Censori aj vďaka bizarným outfitom predstavujú najkontroverznejší celebritný pár v súčasnosti.

Bianca Censori aktuálne tvorí pár s raperom Kanyem Westom, od ktorého je o 18 rokov mladšia. Nie je aktívna na sociálnych sieťach. Na „fanpage“ profile bianca.censori_official však môžeš vidieť fotografie, ako vyzerala pred vzťahom s kontroverzným umelcom. „Drastickú“ zmenu jej vzhľadu si všimli aj jej fanúšikovia, ktorí v komentároch zanechávajú znepokojujúce odkazy. „Je tu taká krásna. Čo jej Kanye urobil?“ píše jeden z komentujúcich. 

Pár púta pozornosť všade, kde sa objaví. Sú to najmä ich outfity, pri ktorých sa v poslednom čase neustále pýtame prečo. Kanye po uliciach behá bosý, ona si vyjde von pokojne len v telových pančuchách a dekolt si zakrýva vankúšom. Pri poslednej návšteve Benátok si dvojica na lodi pred očami fanúšikov užívala intímne chvíle, pričom Westovi z nohavíc trčal holý zadok. Taliani zostali pobúrení až tak, že lodná spoločnosť im doživotne „stopla“ využívanie služieb. 

Románik sa na verejnosť dostal len dva mesiace po tom, čo mal Kanye za sebou rozvod s Kim Kardashian, s ktorou má štyri deti. Podľa LinkedIn profilu bola Censori pracovitou študentkou architektúry, ktorá kráčala za svojim „dizajnérskym“ snom. Ako dostala prácu u Yeezy, prečo sa o ňu kamaráti boja a čo na ich vzťah hovorí odborníčka na reč tela, sa dočítaš v článku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bianca Censori (@bianca.censori_official)

Osudová práca u Westa 

Bianca pochádza z Austrálie, narodila sa v Melbourne. Umenie ju fascinovalo už odmalička a týmto smerom ju viedla hlavne jej teta, ktorá jej predstavila svet filmu aj architektúry. Ako píše Hypebeast, Bianca neskôr snívala o tom, že chce byť sochárkou. Jej cit pre dizajn a estetiku sa rokmi zlepšoval, a tak sa rozhodla pre štúdium architektúry na University of Melbourne, kde získala titul Master of Architecture. 

Zdá sa, že Censori bola naozaj kreatívna a veľmi cieľavedomá. Popri štúdiu založila s kamarátkou značku Nylon, ktorá sa zameriavala na predaj šperkov. Jej ďalšie kroky viedli k dizajnu, pracovala ako dizajnérska konzultantka pre spoločnosť Kelektiv. Architektonické skúsenosti naberala taktiež vo firme DP Toscano Architects. 

Odporúčané
FOTO: Bosý Kanye West s takmer úplne nahou partnerkou v uliciach Ríma. Kde sú hranice módneho vkusu? FOTO: Bosý Kanye West s takmer úplne nahou partnerkou v uliciach Ríma. Kde sú hranice módneho vkusu? 8. augusta 2023, 17:02

Osudová šanca sa pracovitej Austrálčanke naskytla v roku 2020. Zamestnala sa práve v spoločnosti Yeezy. Ako uvádza na LinkedIne, na pozícii architektonickej dizajnérky pracovala dva roky. 

Obľúbená „sexy“ študentka

V austrálskej relácii Ben, Liam and Belle sa kamarátka Biancy rozrozprávala o ich stredoškolských časoch aj o tom, že Censori nikdy nemala rada Kanyeho hudbu a na škole bola populárna najmä vďaka vzhľadu. „Poznala som ju celkom dobre. Na škole bola populárna, mohli za to jej veľké prsia. Bola veľmi sexy, vždy sa kamarátila so všetkými chlapcami,“ cituje kamarátku Daily Mail.

Ďalej uvádza, že Kanye West mal Biance poslať správu na Instagrame, v ktorej jej ponúkol prácu vo svojej firme Yeezy. „Ye jej napísal do DM. Našiel si ju na Instagrame, ponúkol jej prácu a ona odišla. Nie som si istá, či je vôbec architektka,“ dodáva

Kanye West s partnerkou Biancou Censori v uliciach Ríma.
Kanye West s partnerkou Biancou Censori v uliciach Ríma. Zdroj: Instagram/@arkangel

„Censori Overload“ a tajná svadba 

Kanye West a Bianca Censori tvoria pár od začiatku roka 2023. Ich vzťah sa dostal na verejnosť len dva mesiace po tom, čo sa West po šiestich rokoch rozviedol s Kim Kardashian. Raper v tom čase prežíval „temné“ obdobie, bojoval so svojimi duševnými problémami, mnohých si pohneval aj pre antisemitské vyjadrenia na Twitteri. Neskôr šokoval svet tajným sobášom s Biancou, len niekoľko týždňov po rozvode so 42-ročnou reality hviezdou. Podľa TMZ mala dvojica súkromný obrad v Los Angeles.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Poctu svojej novej manželke vzdal aj pesničkou Censori Overload. Jej meno v texte nepočuješ, ale Kanye rapuje, že už nemôže mať viac sex, pokiaľ sa neožení: „And The Bible said, I can't have anymore sex. Till marriage.“ Zdá sa, že novú priateľku prijali aj raperove deti. Na oslave jeho 46. narodenín paparazzovia odfotili Biancu, ako kráča „ruka v ruke“ s jeho prvorodenou dcérou North West. Pár však manželstvo doteraz oficiálne nepotvrdil.

Znepokojení fanúšikovia aj kamaráti

Dá sa povedať, že aj vďaka bizarným outfitom tvoria Kanye West s partnerkou Biancou Censori asi najkontroverznejší celebritný pár súčasnosti. Áno, kreativite sa síce medze nekladú a móda patrí medzi spôsoby, akým sa môže jedinec vyjadriť, no extravagantná dvojica fanúšikom niekedy naháňa až „strach“. 

Pôvodne dlhovlasá bruneta dnes brázdi ulice v krátkom blond strihu, niekedy bez topánok a trička. „Preboha, čo sa s týmito dvomi ľuďmi deje,“ píše komentujúci. Dvojica si „dávku“ bizarnosti neodpustí ani pri návšteve kostola. „Bianca, žmurkni dvakrát, ak potrebuješ pomoc,“ komentuje ich nedeľný fit fanúšička. „Som rada, že Kim je už v bezpečí,“ pridáva sa ďalšia. 

Zo vzťahu nie sú nadšení ani kamaráti 28-ročnej dizajnérky. Bianca sa vraj správa zvláštne a prerušila s priateľmi kontakt. „Všetci sa bojíme. Toto nie je Bianca, akú poznáme. Bola vždy veľmi otvorená a živá. Nikdy nebola ticho. Myslíme si, že Kanye sa z nej snaží urobiť druhú Kim,“ cituje kamarátku Pink Villa.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Kim Kardashian 2.0

K ich vzťahu sa vyjadrila aj expertka na reč tela Judi James. „Na mušku“ si zobrala ich poslednú návštevu Florencie, kde West brázdil ulice zahalený v čiernom oblečení od hlavy až po päty. Bianca mala na sebe priehľadné pančuchy a prsia jej zakrýval fialový vankúš. Podľa expertky nepôsobí tak sebavedome, ako sa zdá. Postoj vzbudzuje neistotu a napätie.

Odporúčané
Slovenská influencerka má vlastnú kolekciu okuliarov. Toto je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková Slovenská influencerka má vlastnú kolekciu okuliarov. Toto je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková 25. apríla 2024, 14:00

Odborníčka si myslí, že Censori je „stratená“, Kanye chce, naopak, po rozvode s Kim Kardashian získať väčšiu pozornosť. „Možno je ich bizarné správanie súčasťou nejakej formy ,performance art‘, aby vzbudili pozornosť. Alebo je to všetko zásluhou Kanyeho, keďže je tým známy. Vo vzťahu je dominantný a svojej partnerke diktuje, čo bude súčasťou jej šatníka. Na začiatku ich vzťahu mala Bianca úplne iný úsmev. Teraz je často za Westom, zatiaľ čo on pôsobí ako vodca,“ dodáva. 

Kanye West, Bianca Censori
Zdroj: Twitter/@adcnews_online

S podobnou „kontrolou“ šatníka sa stretla aj jeho bývalá partnerka Julia Fox, no aj Kim Kardashian. Fox sa „musela“ zbaviť svojho starého oblečenia krátko po tom, čo sa dvojica dala dokopy. Pre magazín Interview povedala, že jej po druhom rande prichystal ako prekvapenie hotelový apartmán plný nových šiat. Pri výbere outfitu radil aj svojej bývalej žene, ktorá za svoj „look“ niekedy schytala ostré slová. „Dostala som sa do bodu, keď som si od neho pýtala radu naozaj vo všetkom, ba až na to, čo si mám obliecť. Doteraz mám z toho záchvaty paniky,“ cituje Kim Kardashian Buzzfeed. Uvidíme, ako dlho vydrží Bianca.

Domov
Zdieľať
Diskusia