Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. septembra 2023, 14:43
Čas čítania 1:13
Adriana Královičová

Kanye West s Biancou Censori dostali doživotný ban na plavby benátskym taxíkom. Môže za to holý zadok

OSOBNOSTI BENÁTKY KANYE WEST
Uložiť Uložené

„Úplne sa dištancujeme od takýchto činov a nevhodného správania,“ tvrdí talianska lodná spoločnosť.

Kanye West s manželkou Biancou Censori predvádzajú v uliciach naozaj odvážne, niekedy až nepochopiteľné outfity. Raper sa rozhodol chodiť bosý, Bianca pravidelne svoje telo viac ukazuje, ako zahaľuje. Najnovšie internet obleteli fotografie Westovho zadku na lodi v Benátkach.

Pár si počas pobytu prenajal loď od luxusnej lodnej spoločnosti Venezia Turismo Motoscafi, ktorá je však spätne po incidente na rapera poriadne nahnevaná. Zdá sa, že zaľúbenci porušili normy a predpisy spoločnosti. Daily Mail informuje, že dvojicu už na svojej palube nechce vidieť, akékoľvek plavby na ich lodiach im doživotne zakázala. 

Dôvodom nie je len raperov holý zadok, ktorý otlačil do obloženia lode. Dvojica si mala počas plavby užívať intímne chvíle, čo na fotografiách zachytili paparazzovia. Počas toho, ako fanúšikovia fotili Westov zadok, mala Bianca hlavu rovno medzi jeho nohami. „Bol to naozaj intímny incident alebo jej len spadol rúž a ona sa zohla?“ komentuje najnovšie informácie fanúšik na Twitteri. „Výborná reakcia od spoločnosti v Benátkach. Ak chcú niečo spolu mať, nech to robia v izbe a nie na verejnosti,“ dodáva ďalšia komentujúca. „Dať ,ban‘ milionárovi, ktorý si môže kúpiť vlastnú loď, to je mi novinka,“ vtipkujú ľudia. 

Ako ďalej informuje Daily Mail, spoločnosť, ktorá kontroverznému páru prenajala „lodný taxík“, prezradila, že dvojica už na ich lodiach nie je vítaná. Vydali aj vyhlásenie, v ktorom neakceptujú ich nevhodné správanie, a priznali, že netušili, čo sa na lodi odohráva. Kapitán vraj dával pozor na premávku a nič podozrivé si nevšimol. Spoločnosť dodala, že ak by ich vodič videl, rapera by ihneď z paluby vyhodil a jeho kontroverzné vystupovanie by nahlásil. 

Odporúčané
Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? 29. apríla 2024, 14:30

Služby spoločnosti Venezia Turismo Motoscafi využívajú mnohé prominentné osobnosti, ako napríklad Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh, Jennifer Lopez a Ben Affleck.

Domov
Zdieľať
Diskusia