Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. augusta 2023, 17:02
Čas čítania 0:42
Richard Balog

FOTO: Bosý Kanye West s takmer úplne nahou partnerkou v uliciach Ríma. Kde sú hranice módneho vkusu?

MÓDA KANYE WEST MÓDA
Uložiť Uložené

Kontroverzný interpret spojil svoje vystúpenie na koncerte Travisa Scotta s dovolenkou po boku Biancy Censori, s ktorou tvorí pár už niekoľko mesiacov.

Kanye West (Ye) je skvelý interpret, ale v posledných rokoch sa prezentuje vo zvláštnom svetle, a to ako v súkromnom živote, tak aj na verejnosti. Najnovšie nás o tom presvedčil spoločnými zábermi so svojou partnerkou Biancou Censori z ulíc Ríma, keď bol úplne bosý, zatiaľ čo tmavovláska stavila na odvážny outfit ako vystrihnutý z magazínov pre dospelých.

Odporúčané
Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on 7. augusta 2023, 14:00
Kanye West s partnerkou Biancou Censori v uliciach Ríma.
Kanye West s partnerkou Biancou Censori v uliciach Ríma. Zdroj: Instagram/@arkangel

Štyridsaťšesťročný raper počas dovolenky nezabudol ani na prácu, keď bez ohlásenia vystúpil na koncerte Travisa Scotta, aby rozpútali peklo pred viac ako 60 000 fanúšikmi, medzi ktorými nechýbali ani Yaksha, Separ alebo Pil C.

Bývalá návrhárka pre značku Yeezy je známa svojimi extravagantnými fitmi, ktoré pravidelne predvádza po boku jedného z najvplyvnejších raperov v tomto storočí. Naposledy sa ukázala v priehľadnom outfite, spod ktorého jej vytŕčali takmer celé prsia aj pozadie v minimalistických nohavičkách. Ako obuv zvolila biele lodičky, ktoré boli jediným normálnym prvkom.

Naopak, West stavil na vcelku vkusný outfit, ktorý tvorilo lesklé sako, náhrdelník s príveskom Ježiša a široké nohavice, akurát si zabudol obuť ponožky a topánky. Obaja tak prekonali svoj zatiaľ najbizarnejší spoločný look z nedeľnej bohoslužby. 

Kanye West, Bianca Censori
Zdroj: Instagram/@arkangel
Anketa:
Ako hodnotíš outfity Kanyeho Westa a jeho partnerky?
Skvelé. 
Nevkusné.
Skvelé. 
20 %
253 Hlasov
Nevkusné.
80 %
983 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia