Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2023, 15:21
Čas čítania 0:40
Richard Balog

FOTO: Kanye West s partnerkou posunuli hranice svojho bizarného štýlu počas nedeľnej bohoslužby

FOTO: Kanye West s partnerkou posunuli hranice svojho bizarného štýlu počas nedeľnej bohoslužby
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
MÓDA KANYE WEST OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo kontroverzný interpret prišiel v čiernom tričku s vypchávkami na pleciach a v pančuchách, Bianca Censori bola zahalená od hlavy po päty v polopriehľadnom závoji.

Kanye West s partnerkou Biancou Censori tvoria možno najkontroverznejší celebritný pár v súčasnosti, o čom nás tentoraz presvedčili v outfitoch, ktoré prekonali ich posledné paparazzi fotografie z Los Angeles.

Zamilovaná dvojica posunula hranice svojho nezvyčajného a okázalého vzhľadu, keď na nedeľnú bohoslužbu prišla v poriadne bizarných modeloch.

Odporúčané
KVÍZ: Je autorom tohto textu Yzomandias? Otestuj svoje znalosti z diskografie rapovej ikony    KVÍZ: Je autorom tohto textu Yzomandias? Otestuj svoje znalosti z diskografie rapovej ikony 5. júna 2023, 11:30

Zatiaľ čo West si ustálil základné prvky svojej novej uniformy v čiernej farbe – tričká s krátkymi rukávmi a masívnymu vypchávkami na pleciach, obopnuté pančuchy a ponožky Yeezy, jeho nová múza odhalila neustále sa meniaci prístup k svojmu módnemu štýlu.

Tentoraz si Censori obliekla čierne priliehavé midi šaty, ktoré celé telo vrátane hlavy a rúk zahaľujú do polopriehľadného závoja a rozširujú sa do širokého výstrihu. Návrhárka ich skombinovala s párom špicatých čiernych členkových topánok na ihličkových podpätkoch. Keďže outfit jej nedovoľoval hýbať rukami, Kanye zasiahol, aby jej šaty viackrát upravil.

Hviezdny interpret sa na nedeľnú bohoslužbu vybral s novou partnerkou aj so svojimi tromi najmladšími deťmi, ktoré má s bývalou manželkou Kim Kardashian.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Domov
Zdieľať
Diskusia