Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2023, 14:00
Čas čítania 4:55
Richard Balog

Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on

Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on
Zdroj: Taylor Hill/WireImage
MÓDA KENDRICK LAMAR MÓDA
Uložiť Uložené

36-ročný raper vyzeral skvelo v modeloch Louis Vuitton počas Super Bowlu, v outfite od značky Martine Rose na odovzdávaní hudobných cien Grammy aj v kúskoch s monogramom Chanel v uliciach Paríža.

„I’m best-dressed moving forward,“ rapuje Kendrick Lamar v skladbe The Hillbillies a nejde len o ego-trip ako vo väčšine podobných prípadoch.

Jeden z najlepších raperov v tomto storočí sa počas svojej kariéry väčšinu času obliekal relatívne nenápadne – aspoň v porovnaní s kolegami ako A$AP Rocky, Future alebo Tyler, the Creator. Držal sa pohodlného šatníka, ktorý tvorili mikiny, štvorčekované košele, rifle a retro bežecké modely tenisiek typu Nike Cortez či Reebok Classic.

Všetko sa zmenilo v poslednom roku, respektíve od momentu, keď vystúpil na polčasovej šou Super Bowl 2022 v obleku na mieru od módneho domu Louis Vuitton. Odvtedy je Kendrick na úplnom módnom výslní, a to aj vďaka pomoci celebritného stylistu Taylora McNeilla, ktorý raperovi pomáha s výberom všetkých skvelých kúskov.

Pozri si najlepšie outfity Kendricka Lamara, ktorý si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca v súčasnosti.

Odporúčané
10 dôkazov, že Tyler, the Creator, je majster eklektického štýlu. Nájdi inšpiráciu v raperových outfitoch s vintage nádychom 10 dôkazov, že Tyler, the Creator, je majster eklektického štýlu. Nájdi inšpiráciu v raperových outfitoch s vintage nádychom 7. júla 2023, 12:00

Od mikín, riflí a vintage tenisiek k luxusu na mieru

Kendrick Lamar na festivale Coachella v roku 2018.
Kendrick Lamar na festivale Coachella v roku 2018. Zdroj: Scott Dudelson/Getty Images for Coachella

V posledných mesiacoch raper predvádza jeden skvelý outfit za druhým. Všetko odštartoval na vystúpení počas Super Bowl 2022.

V minulosti si pritom comptonský raper na jedinečný vzhľad veľmi nepotrpel. Jeho šatník obsahoval najmä pohodlné modely oblečenia od klasických bavlnených mikín a flanelových košieľ so štvorčekovaným vzorom cez množstvo rifľových búnd a nohavíc či šortiek až po športové teplákové súpravy. V rámci obuvi preferoval retro bežecké siluety tenisiek typu Nike Cortez alebo Reebok Classic, ktorým zostal verný aj v súčasnosti a skvelo ich kombinuje s luxusnými produktmi vyrobenými na mieru.

Módny tutoriál podľa Kendricka Lamara

Kendrick Lamar počas vystúpenia na polčasovej šou Super Bowl 2022.
Kendrick Lamar počas vystúpenia na polčasovej šou Super Bowl 2022. Zdroj: Cooper Neill/Getty Images

Super Bowl patrí medzi najsledovanejšie športové udalosti vôbec a vystúpenie cez polčasovú prestávku je snom mnohých interpretov, ktorý si Kendrick Lamar splnil v roku 2022.

Na pódium vyšiel v čiernom outfite od módneho domu Louis Vuitton, vďaka ktorému zatienil všetkých ostatných kolegov vrátane Eminema, Snoop Dogga či 50 Centa. Nadrozmerné čierne sako zdobili zlaté šperky a brošne, ktoré dodali celému vzhľadu punc luxusu a výnimočnosti. 

Kendrick Lamar vystúpil na prehliadke Louis Vuitton na parížskom týždni módy.
Kendrick Lamar vystúpil na prehliadke Louis Vuitton na parížskom týždni módy. Zdroj: Louis Vuitton

Z dielní Louis Vuitton pochádza aj druhý outfit, pri ktorom sme začali pozorne sledovať Kendrickov vstup do sveta módy. Išlo o prehliadku mužskej kolekcie na sezónu jar/leto 2023, ktorá bola poctou práci a životu zosnulého umeleckého riaditeľa značky Virgila Abloha. 

Hviezdny raper prišiel na parížsku šou, kde odohral aj niekoľko skladieb z albumu Mr. Morale & The Big Steppers v custom modeloch z mäkkého materiálu v tmavosivej farbe a čiernych kožených čižmách so striebornou špicou. Najvýraznejším prvkom však bola tŕňová koruna od spoločnosti Tiffany & Co., ktorú Lamar nosil na viacerých koncertoch počas posledného turné.

Kendrick Lamar
Zdroj: TASR/AP
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia