Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on

Glastonbury pozná každý, kto miluje hudbu. Ide o legendárny festival v anglickom meste Pilton, ktorý má viac ako päťdesiatročnú tradíciu a vystupovali na ňom takmer všetky ikony hudobného priemyslu. 

Kendrick na festivale v roku 2022 predstavil skvelú šou k svojmu poslednému sólovému albumu Mr. Morale & The Big Steppers so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane veľkolepých projekcií či kostýmov. Na pódium sa postavil okrem iného v širokých oblekových nohaviciach Louis Vuitton, ktoré doplnil o klasickú bielu košeľu so stopami krvi v oblasti goliera a spomínanú tŕňovú korunu od Tiffany & Co. v hodnote 1,42 milióna eur, ako uvádza známa šperkárska spoločnosť.

Svoje vystúpenie ukončil podporou práva žien na interrupcie. „Boh žehnaj právam žien. Kto súdi vás, súdi Krista,“ reagoval Kendrick Lamar na rozhodnutie Najvyššieho súdu Spojených štátov amerických o zrušení ústavného práva na potraty.

Kendrick Lamar na festivale Rolling Loud v Miami.
Kendrick Lamar na festivale Rolling Loud v Miami. Zdroj: Jason Koerner/Getty Images

V sérii originálnych outfitoch pokračoval raper z Comptonu aj na festivale Rolling Loud v Miami, keď na pódiu predstavil na mieru vyrobené modely od návrhárky Martine Rose, s ktorou v minulosti spolupracoval napríklad aj Drake. 

Lamar na Instagrame prezradil, že spolupráca s Rose je niečo, čo mal na svojom zozname, a výsledok stál za to. Čierny outfit s vintage nádychom doplnil o veľkú látkovú tašku cez plece s bandana grafickým motívom a, samozrejme, tŕňovú korunu, ktorú považujeme za jeden z najlepších šperkov v histórii rapu.

Kendrick Lamar, Martine Rose
Zdroj: Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy

Jeden zo svojich najlepších a zároveň aj najvýraznejších outfitov predviedol Kendrick Lamar na 65. ročníku odovzdávaní hudobných cien Grammy, z ktorého si domov odniesol gramofón za najlepší rapový album (Mr. Morale & The Big Steppers). 

Normálne vyzerajúce oblečenie bolo najväčším trendom mužskej módy na galavečere Grammy v roku 2023, s detailom v tom, že nebolo úplne normálne. Tridsaťšesťročný raper z Comptonu stavil na kombináciu športovej bundy vo voľnom strihu s klasickou prúžkovanou košeľou s kravatou a elegantnými sivými nohavicami, pričom highlightom outfitu boli fialovo-modré tenisky s pružinami Nike Shox v úprave od návrhárky Martine Rose.

Do pozornosti dávame aj doplnky v podobe bejzbalovej šiltovky so znakom tímu Los Angeles Dodgers, ktorú pokrývali brošne s rôznymi motívmi, aj hranaté slnečné okuliare.

Odporúčané
Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu Toto je najlepšie oblečený raper súčasnosti. A$AP Rocky ťa naučí, ako vyzerať luxusne, aj keď nemáš po boku Rihannu 20. marca 2023, 15:30
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia