Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. augusta 2023, 11:26
Čas čítania 1:19
Daniel Mikolášik

VIDEO: Travis Scott prekvapil fanúšikov na koncerte v Ríme. Na stage zavolal bosého Kanyeho Westa

HUDBA KANYE WEST KONCERTY RÍM TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

„Bez Kanyeho Westa by neexistovala žiadna Utopia. Bez Kanyeho Westa by neexistoval ani žiadny Travis Scott!“ kričal emotívne Travis na stagei v Ríme.

Fanúšikovia, ktorí si kúpili lístky na pondelkový koncert Travisa Scotta v Ríme, rozhodne neoľutovali. Počas jeho úplne prvej šou s názvom Circus Maximus k novému albumu Utopia totiž zakladateľ vydavateľstva Cactus Jack prekvapil návštevníkov, keď privolal na stage špeciálneho hosťa. Nikto však nečakal, že ním bude Kanye West. 

Odporúčané
Utopia nie je album pre mainstreamového poslucháča. Travis Scott v ňom ukázal, ako veľmi je ovplyvnený Kanyem (Recenzia) Utopia nie je album pre mainstreamového poslucháča. Travis Scott v ňom ukázal, ako veľmi je ovplyvnený Kanyem (Recenzia) 31. júla 2023, 16:30

Kanye, po novom Ye, vystúpil naživo po roku a pol. Jeho posledný koncert sa totiž uskutočnil ešte vo februári 2022, krátko pred jeho antisemitskou aférou, upozorňuje Variety. Kanye totiž zverejnil sériu urážlivých a antisemitských tweetov, pričom jeden z nich údajne zobrazoval symbol kombinujúci svastiku a Dávidovu hviezdu. S Westom v tom čase pre jeho nenávistné výroky postupne ukončili spolupráce Adidas, Balenciaga či GAP.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Our Generation Music (@ourgenerationmusic)

Ye na pódiu v Ríme pred vyše 60 000 ľuďmi zarapoval skladbu Can’t Tell Me Nothing a s Travisom aj ich spoločnú skladbu Praise God z Kanyeho posledného albumu Donda. Takmer celý čas bol pritom zahalený do čiernej šatky a počas vystúpenia bol navyše bosý. Paparazzovia ho bosého vyfotili aj ešte pred koncertom v uličkách Ríma i s jeho polonahou manželkou Biancou Censori.

„Je iba jedna jediná ľudská bytosť na tejto vyje**nej planéte, ktorá kedy so mnou kráčala bok po boku cez čokoľvek. Takže môžem pozvať len ju,“ povedal 32-ročný raper z Houstonu publiku predtým, ako privolal na stage Yeho.

„Bez Kanyeho Westa by neexistovala žiadna Utopia. Bez Kanyeho Westa by neexistoval ani žiadny Travis Scott!“ kričal emotívne Travis na stagei v hlavnom meste Talianska. Ako sa totiž dočítaš aj v našej recenzii albumu Utopia, Kanye bol počas celej Travisovej kariéry veľkou inšpiráciou a jeho mentorom. A hoci Ye nemá na Utopii žiadny featuring, na tomto albume prispel svojou vlastnou produkciou v skladbách Thank God, God’s Country a Telekinesis, ktoré majú jeho typické autotunové vokály a intenzívny rytmus.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Domov
Zdieľať
Diskusia