Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2024 o 12:05
Čas čítania 1:03
Hana Divišová

O manželku Kanyeho Westa sa boja jej najbližší. Vraj pre bizarnú závislosť rapera na rajskom plyne prepadla alkoholu

HUDBA ALKOHOL KANYE WEST RAPOVÁ SCÉNA ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Priatelia Biancy Censori ju vraj chcú zachrániť po tom, čo Yeho bývalý zamestnanec obvinil rapera z toho, že je závislý od rajského plynu.

Začiatkom augusta vyšiel známemu americkému raperovi Yemu (kedysi známemu ako Kanye West) album Vultures 2. Túto nedeľu sa na súkromnej párty pri príležitosti vydania albumu objavil v spoločnosti svojej 29-ročnej manželky, austrálskej architektky Bianci Censori.

Podľa záberov sa obaja dobre bavili a bez povšimnutia nezostal ani vzhľad raperovej extravagantnej polovičky. Okrem vzhľadu však pozornosť v posledných dňoch vzbudzuje najmä v súvislosti s vyjadreniami jej priateľov, ktorí sa boja o jej zdravie. 

Bianca a Kanye na nedávnej narodeninovej oslave raperovho priateľa Johna Monopolyho.
Bianca a Kanye na nedávnej narodeninovej oslave raperovho priateľa Johna Monopolyho. Zdroj: Instagram/@johnmonopoly

Nedávno vyplávali na povrch Kanyeho podozrivé praktiky so zubárom Thomasom P. Connellym. Podľa dostupných informácií má byť raper závislý od rajského plynu, ktorý mu má priamo distribuovať jeho zubár. Za ten si má účtovať viac ako 50 000 dolárov mesačne, čo je v prepočte okolo 45-tisíc eur. Raperov zubár však tieto tvrdenia popiera. S týmto obvinením prišiel bývalý šéf Westovho štábu Milo Yiannopoulos, ktorý preňho v máji prestal pracovať.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

Zdroj z okolia priateľov Bianci sa najnovšie pre Daily Mail vyjadril, že problémy v spoločnej domácnosti s Kanyem rieši Austrálčanka po svojom. Jej správanie vzbudzuje znepokojenie aj zo strany jej rodiny, ktorá sa ju vždy snažila podporiť. Priatelia upozorňujú na pribúdajúce kontroverzie spojené s dvojicou – či už ide o extravagantné vystupovanie na verejnosti alebo antisemitské texty rapera. 

Kanye West a Bianca Censori
Zdroj: Kanye West / Instagram

„Kanye išiel tvrdo a teraz ide ešte tvrdšie. Je len otázkou času, kedy sa popáli,“ hovorí zdroj z okolia páru. Každému, kto Biancu pozná, je podľa slov jej blízkych jasné, že jej to teraz prerastá cez hlavu. „Priatelia sa obávajú, že pije, aby sa vyrovnala so skutočnosťou, že uviazla v jeho temnom svete a nevidí východisko. Nikdy predtým taká nebola. Je to hlboko znepokojujúce,“ uvádza zdroj pre britský denník. 

Domov
Zdieľať
Diskusia