Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
14. septembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:55
Sponzorovaný obsah

Čo máš na sebe a koľko to stálo? Pýtali sme sa Slovákov, aký outfit nosia do práce (ANKETA)

MÓDA ANKETY ECCO MÓDA PRÁCA
Uložiť Uložené

Okrem toho sme sa snažili uhádnuť povolanie na základe oblečenia. Pozri si, ako to dopadlo.

Opäť sme vyrazili do ulíc Bratislavy, kde sme sa pýtali našu klasiku Čo máš na sebe a koľko to stálo? Tentokrát to však nebola jediná otázka. Našu moderátorku Barboru Bakošovú zaujímalo aj to, či majú mladí Slováci nejaký určený dress-code do práce. A na základe toho hádala povolania účastníkov ankety. Ako sa jej darilo?

Vo videu môžeš vidieť vyskladané outfity od vintage vecí, „sekáčových“ úlovkov až po známe značky a neznáme modely zo skrine. Niektorí Bratislavčania šli z práce, do práce alebo boli stále v pracovnom režime. No a otázka teda znie, musia mať predpísaný outfit? Pokiaľ pracuješ napríklad v banke, nemôžeš tam predsa prísť v šortkach. Niekoho povinný dress-code je jedno tričko, slušné oblečenie alebo čokoľvek, v čom sa cíti pohodlne.

Barbora sa usilovne snažila hádať, čím sa opýtaní ľudia živia. To, či sa jej podarilo správne trafiť povolania, sa dozvieš v našom videu. No a čo ty? Musíš mať aj ty vo svojom pracovnom nasadení povinnú „rovnošatu“? Či už je tvoja odpoveď áno, alebo nie, je dobré mať vo svojom šatníku niečo, čo sa hodí do práce, ale aj len tak do mesta.

Kožené tenisky ECCO v neutrálnych farbách ako čierna alebo svetlá sú perfektné na každú príležitosť a tvoje nohy sa ti za ne poďakujú. Môžeš si vybrať aj niečo „fancy“ ako elegantné topánky na opätku alebo „biznis“ mokasíny. Je len na tebe, čo bude tvoja voľba.

Pozri si ponuku ecco
Domov
Zdieľať
Diskusia