Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2022, 9:41
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Henry Cavill bude mať v 3. sérii Zaklínača veľkolepú rozlúčku

Henry Cavill bude mať v 3. sérii Zaklínača veľkolepú rozlúčku
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HENRY CAVILL ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorcovia seriálu Zaklínač od Netflixu sľubujú, že urobili všetko pre to, aby sme si poslednú sériu s Henrym Cavillom ako Geraltom užili.

Lauren Hissrich je hlavnou tvorkyňou seriálu The Witcher (Zaklínač) od Netflixu. V rozhovore pre magazín Entertainment Weekly vysvetlila, ako Henry Cavill skončí s rolou Geralta. V 3. sérii hrá túto postavu naposledy a vo 4. sérii už v role uvidíme Liama Hemswortha (Hunger Games).

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2022 10 najlepších seriálov roka 2022 23. decembra 2022, 16:30

„Henry pre seriál urobil veľmi veľa a my si to chceme uctiť. Tretia séria je podľa mňa najbližšie k priamej adaptácii knihy. Tentoraz adaptujeme štvrtú knihu s názvom Time of Contempt. Henry sa s postavou Geralta v 3. sérii odkloní od svojho neutrálneho postoja, čo mu umožnilo nakrútiť viac emotívnych scén,“ povedala Lauren Hissrich.

Urobí hocičo, len aby ochránil Ciri. Podľa mňa je to veľmi hrdinský odchod, aj keď sme to tak neplánovali. Vo 4. sérii už bude mať Geralt celkom nový cieľ a bude čiastočne odlišnejší. 

Henry Cavill Zaklínač
Zdroj: Netflix

Tvorkyňa tvrdí, že okrem vzhľadu bude Geralt iný aj charakterovo. Uvidíme, keď vyjde štvrtá séria, čo zrejme nebude skôr ako v roku 2024. Podľa jej slov bol Cavill v čase písania scenára 3. série stále v role a v pláne bolo, že bude pokračovať. 

Herec však pred niekoľkými týždňami oznámil, že s rolou Geralta končí. Pred niekoľkými dňami zase prišiel s ďalšou smutnou správou: končí vraj aj ako Superman a filmový svet DC čaká reštart. Netreba však zúfať, že herca prestaneš vídať. Už teraz pracuje na ďalšom seriáli, o ktorom sníval zrejme celý život.

Domov
Zdieľať
Diskusia